Góral 297 Napisano Wtorek o 11:31 Witam dla pewności pytam na forum czy wszystkie są żeńskie bo wydaję mi się że jedna zaczyna banany mieć albo mi się wydaję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Wtorek o 11:41 @Góral Nic podejrzanego nie widzę. Na zdjęciach to pistyle. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano Wtorek o 11:42 Zajebiście a już myślałem że coś złego się dzieję bo ostatnio dwa boxy poszły się jebać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Wtorek o 11:49 Ładne zdrowe rośliny 👍💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano Wtorek o 11:54 Szkoda by było je teraz stracić ładne już są ❤️ Gorilla Cookies auto 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 351 Napisano 9 godzin temu Dobrze jest, ladne roślinki 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach