Góral 300 Napisano 19 Listopada Witam dla pewności pytam na forum czy wszystkie są żeńskie bo wydaję mi się że jedna zaczyna banany mieć albo mi się wydaję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 19 Listopada @Góral Nic podejrzanego nie widzę. Na zdjęciach to pistyle. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 300 Napisano 19 Listopada Zajebiście a już myślałem że coś złego się dzieję bo ostatnio dwa boxy poszły się jebać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 19 Listopada Ładne zdrowe rośliny 👍💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 300 Napisano 19 Listopada Szkoda by było je teraz stracić ładne już są ❤️ Gorilla Cookies auto 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 441 Napisano 20 Listopada Dobrze jest, ladne roślinki 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 300 Napisano Piątek o 17:47 A co o tym myślicie bo myślę że zaczynają się banany robić czy to już za późno?.Ryje się w chuj że znowu coś się odjebie i pójdzie w pizdu wszystko. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano Piątek o 18:16 To nie banany. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 981 Napisano Piątek o 18:51 Zobacz w grafice jak banany wyglądają może się zdarzyć że roślina wie że to koniec, i wszelkimi siłami chce mieć potomstwo i pojedynczo jeżeli się pojawiają około tydzień lub 2 przed zbiórka nie ma się co martwić tylko że sprzątanie będzie przed następną uprawa i to porządne. Najlepiej usuwać kiedy się pojawia i tyle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach