hazera 29 Napisano Niedziela o 10:14 @Cykacz Robie odczyty z aplikacji PPFD METER. Staram się nie przekraczac 350 jednostek. Na ten moment 310 PPFD na szczytach. Liście wygladają zdrowo, nie widze żadnych oznak zbyt duzego naswietlenia. Na moim miejscu byś zjechał z mocą lampy? na ten moment 33cm do szczytów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 29 Napisano 15 godzin temu (edytowane) Dzien 20/16 Tragedia!!! Po wczorajszej lekko mowiac porazce z LST najstarsza Panna wyglada zdecydowanie slabo. Nie wiem co mam robic, czy te druty zostawic czy w pizdu wyciagnac i dac jej spokoj. W kazdym razie nie wyglada to dobrze.. Reszta jako tako. Dzis wlecialo do mlodszych 1l wody, 0,5 ml/Calmagu, 4ml RootJuice. Najstarsza 1.2l+ te same proporcje co mlode. Strasznie sie zrazilem... Tyle Edytowane 15 godzin temu przez hazera 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,170 Napisano 15 godzin temu @hazera czemu mówisz, że tragedia? Nic tam się chyba nie stało, nie złamałeś niczego? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 983 Napisano 15 godzin temu Głowna nadlamana nad ziemia daj jej chwilę i ruszy W dniu 01/12/2024 o 11:14, hazera napisał: @Cykacz Robie odczyty z aplikacji PPFD METER. Staram się nie przekraczac 350 jednostek. Na ten moment 310 PPFD na szczytach. Liście wygladają zdrowo, nie widze żadnych oznak zbyt duzego naswietlenia. Na moim miejscu byś zjechał z mocą lampy? na ten moment 33cm do szczytów. Moim zdaniem za mocno smazysz jeszcze się dobrze nie rozwinęła i nie wykorzysta wszystkiego zostaw sobie trochę mocy na pozniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 29 Napisano 14 godzin temu @WBB Nie, nie złamałem jej, lecz zbyt mocno ja ponaciskałem i na mojo oko strasznie sflaczała. Dam jej kilka dni. Porównuje swoje do innych i dlatego taki sceptyczny jestem 😞 Tutaj troche lepiej zobrazowane @mateo Aktualnie mam 40cm do mlodszych i do leżącej 30cm. Co sugerujesz? zmniejszyc moc czy jeszcze wyzej dac lampe. Miałem problem z wyciaganiem sie, dlatego tak nisko wisi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,552 Napisano 13 godzin temu (edytowane) @hazeranic jej nie będzie. U mnie przy każdym pierwszym gieciu lodygi wygląda jak u Ciebie. Za kilka dni to miejsce będzie wzmocnione i będę na gitarze Edytowane 13 godzin temu przez moonka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano 13 godzin temu @hazera spokojnie, zobaczysz za niedługo że jeszcze wyprzedzi koleżanki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 29 Napisano 13 godzin temu @moonka Uspokoiłes mnie troche, bo akurat na Twoim poradniku sie wzorowalem. Dam jej zyc i zobaczymy przy nastepnej aktualizacji czy sie dzwignie👍 @Lady Green Akurat ta co lezy to najstarsza, ale dzieki za otuche 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,552 Napisano 13 godzin temu (edytowane) @hazeraJesli na moim poradniku to beda z niej topy😂😉 Edytowane 13 godzin temu przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 983 Napisano 12 godzin temu A masz możliwość regulacji natężenia światła czy nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 29 Napisano 5 godzin temu (edytowane) @mateo Tak, mam sciemniacz w TS1000 Edytowane 5 godzin temu przez hazera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach