hazera 48 Napisano 9 Grudnia 2024 @WymiataczMega Dzieki za podtrzymanie na duchu, ale strasznie mi spadla motywacja po tym co widze w namiocie.. @Lady Green Tobie tez dziekuje! Co 3 dni wlewam im wody, aczkolwiek jeszcze nigdy mi woda nie przeleciala przez donice, zebym mogl sprawdzic jak to wyglada ph. Zawsze balem sie je utopic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 696 Napisano 9 Grudnia 2024 @hazera Nigdy się nie poddawaj 😉 tu ludziki zawsze Ci pomogą 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 48 Napisano 10 Grudnia 2024 @WymiataczMega @Lady Green Jak myslicie. We wczesnym preflowerze zaczac podawac przy nastepnym podlewaniu juz Bloom? Czy jeszcze poczekac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,786 Napisano 10 Grudnia 2024 @hazera możesz dać na początku z 1-2 ml/l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 48 Napisano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Dzien 30/26 Edytowane 12 Grudnia 2024 przez hazera 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcelo12 6 Napisano 12 Grudnia 2024 @hazera Hej Kolego, dobrze to wygląda. Nie ma co się doszukiwać błędów bo na głowę dostaniesz. Wszystko idzie w dobrą stronę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 48 Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) Dzien 35/31 2 z 3 roslin kwitna. O ile dobrze pamietam od pokazania preflowerów minęło juz 8dni? Tyle Edytowane 17 Grudnia 2024 przez hazera 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 48 Napisano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Dzien 40/36 Na dzien dzisiejszy tak to sie prezentuje. Kwiaty u Sweet ZZ coraz bardziej sie powiekszaja. W przypadku Weeding Cake coś nie chca ruszyc. Kwitnie, ale jak swoja poprzedniczka. Co do Fat Banana mimo, ze to jej 36 dzien nie zauważyłem jeszcze Preflowerów. Czekam dalej.. Co do lampy jest aktualnie ustawiona na cos kolo 72% przy odstepach 30cm/40cm/50cm. Wczoraj wlecialo papu. Kazda dostala na glowe 2L wody + 4ml Grow/ 2ml TopMax 1ml CalMag i do tego 2 co juz kwitna dostaly dodatkowo 2ml Bloom. Troche mi sie humor poprawil jak zobaczyłem, ze kwiaty zaczynaja ladnie rosnac. Jak to wyglada z waszej perspektywy? Zmieniac cos czy wszystko idzie ku dobremu? Dodatkowo wjechal jeden wiekszy fryzjer 2 dni temu 😄 Edytowane 22 Grudnia 2024 przez hazera 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 48 Napisano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Dzien 46/42 Roslinki maja sie na moje oko zdrowo. Postanowilem ostatnio pierwszy raz zatankowac je sama woda. FAT BANANA nareszcie zaczela pokazywac pistile.. po uwaga 41 dniach... Zaczalem juz myslec, ze omylkowo sezon mi rosnie w namiocie, ale sytuacja ugaszona 😅 Lampa 70% przy 30/50/70cm Wilgotnosc 40-65% Przy nastepnym podlewaniu znowu dam im dawki od Biobizza. Edytowane 28 Grudnia 2024 przez hazera 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hazera 48 Napisano wczoraj o 17:05 (edytowane) Dzien 54/50 Powolutku powolutku dziewczyny zaczynaja sie szronic co mnie cieszy. Dzisiaj zaczne moze od wielkości roślin na dzien dzisiejszy. Sweet ZZ - 50-68cm (17 dzien flo) Weeding Cake - 30cm (17 dzien flo) Fat Banana - 45cm (9 dzien flo) Roslinki podlewam regularnie co 4dni. Tyle z reguły zajmuje im czasu na wypicie 3l / 2.5l Cały czas lece standardowo z BioBizzem, aczkolwiek od ostatniego papu zwiekszyłem dawke z 2ml na 3ml/l bloom i grow. Podoba mi sie zapach SZZ, bardzo cytrusowy, zas WC strasznie ziemisty. FB jeszcze nie pachnie. Wilgotność trzymam 40-55%, lampa 75% Tak psioczyłem od poczatku na tą Sweet ZZ, a wyglada najlepiej z całej reszty. Choć te topki takie mierne jak narazie. Martwi mnie troche WC. Topów strasznie duzo wypuscila, ale wiekszość z nich ukryta, nie wiem czy kombinowac coś z drucikami, zeby dac im wiecej dostepu do światła. Tutaj jeszcze mam pytanie do was. Jak myslicie podawac na najblizsze 2 podlania samą wode dla niej? Lekko popalone koncówki. Edytowane wczoraj o 17:07 przez hazera 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach