Marcin_gd1 13 Napisano 22 Listopada 2019 Jest to juz 30 dzień życia nasiona NASIONO 8 Ball Kush barney farms regularne box 60x40 oświetlenie cfl 125w dual Electrolux ziema ogrodowa z perlitem o odp ph odzywki plagron: grow blum i root zacząłem dawać root po ok 2 tyg do 20 listopada teraz pierwszy raz daje plagron grow do wody daje tabletki CO2 trening topping fimming i lst wrzucam troche zdjęć z uprawy dotychczas co sądzicie proszę o komentarze oraz sugestie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Listopada 2019 (edytowane) Wyglada ladnie ? jaki masz plan? Bedziesz ja jeszcze ja trenowal czy zaraz przestawisz ja na bloom? ps. Na razie nic nie usuwaj Edytowane 22 Listopada 2019 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Listopada 2019 @Marcin_gd1 a poco usuwać? to odrosty, chcesz mniej plonów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 27 Listopada 2019 wczoraj zdecydowałem przełączyć na 12 /12 i dziś wrzucam fotki trochę słabe ale postaram się to naprawić ? ps białe włoski już się pokazują Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Listopada 2019 @Marcin_gd1 jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 27 Listopada 2019 @Marcin_gd1 ladnie wyglada, niech teraz tylko przybiera na wadze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 7 Grudnia 2019 Witam wszystkich zaraz wrzucę nowe zdjęcia Chciałbym tylko poinformować że moja roślinka dopiero od wczoraj jest na 12 na 12 bo programator czasowy mi się zaciął i świeci jej non stop i muszę przyznać że lałem odżywki na kwitnienie ale mam nadzieję że to nie zaszkodzi Sorki że tak długo mnie nie było wrzucam kolejne fotki pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Grudnia 2019 @Marcin_gd1 Panie gęsto dobrze lecisz, tylko końcówek lekko nie mają liście niektóre żółtych, albo mam schiza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 7 Grudnia 2019 zgadza się mają niektóre ale dlaczego...??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Grudnia 2019 2 hours ago, Marcin_gd1 said: zgadza się mają niektóre ale dlaczego...??? Pewnie za dużo nawozu mają. Na razie im nie dolewaj może ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 8 Grudnia 2019 zgadza się mają niektóre ale dlaczego...??? dziś kolejny update troszkę jej liście usunąłem mam nadzieję że to nie zaszkodzi liście już coraz mniej żółte sa ? Mam jeszcze pytanie posiadam następujące środki PLAGRON TERRA bloom planton k oraz preparat do pielęgnacji storczyków w sprayu czego najlepiej używać i w jakiej ilości Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Ja bym nie dawał na razie tego nawozu, aż zacznie formować topy lub nie wykaże niedoborów-niedobory możesz skorygować dosyć szybko, a jak ja spalisz nawozem, to już nie uratujesz co do proporcji, to zacznij od max 1/2 tego, co jest na opakowaniu co do diagnozowania problemów, to masz tu proszę: Edytowane 8 Grudnia 2019 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Grudnia 2019 @Marcin_gd1 ja bym dolomitem podlał dla świętego spokoju aby pH gleby było dobre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 14 Grudnia 2019 Kolejne foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 25 Grudnia 2019 A oto kolejne fotki może jakieś sugestie coś przyciąć trzeba czy coś innego Z góry dziękuję i pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Grudnia 2019 @Marcin_gd1 ja bym nie przycinał nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Grudnia 2019 nie szkoda ci pilotu do robienia zdjec ? zostaw nie przycinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 26 Grudnia 2019 Ogólnie rzecz biorąc to chciałbym spróbować już tego troszkę Czy mogę sobie uszczypnąć jakieś szczyt nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Grudnia 2019 @Marcin_gd1 za małe topy poco szczypać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 26 Grudnia 2019 Ok rozumiem ? pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach