wolf32 5 Napisano 6 Listopada Witam juz wiele razy pytałem się was o growboxa , o lampy itd kupowałem chyba 2 razy zestaw ale 2 razy było tak że odsyłałem to spowrotem nie stety ale za duże to wszytko jak na moje warunki a ma być dyskretnie dla tego to moja ostatnia próba do tego tematu niżej daje mniej wiecej rozrysowany mój prymitywny projekt xd co o tym myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Listopada co w na to xd pytam poważnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,233 Napisano 7 Listopada @wolf32 z rysunku technicznego pała. 🙂 Co do reszty nie pomogę bo się nie znam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 7 Listopada (edytowane) @wolf32 za mala wysokosc, będzie ciężko z tą lampa zeby nie przypaliła roślin. Ten wyciag jest głośny wiec nie będzie dyskretnie chyba ze dolozysz regulator obrotow I ze 2 tłumiki Edytowane 7 Listopada przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Listopada To mniejszy wentylator a lampa jak chat gpt poleca jakies 50,100 watowe chinczyki led xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,561 Napisano 7 Listopada @wolf32 kombinujesz jak kon pod gorke ale kazdy pomysl masz o kant dupy... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,233 Napisano 7 Listopada (edytowane) @moonka ale ten obiecał że jest już ostatni. 🙂 @wolf32 qrcze coś to Twoje dzieło mi przypomina.. 🤔 W sensie styl wykonania, no ale jakoś sobie przypomnieć nie mogę... 😂 Edytowane 7 Listopada przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,561 Napisano 7 Listopada @Lady Green ostatni bo ile mozna miec beznadziejnych pomyslow. Kazdemu by sie kiedys skonczyly😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Listopada A co tu jest takiego lipnego ludzie robia w obudowie pc to i w takim boxie chyba też wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,561 Napisano 7 Listopada @wolf32 twoj zapal i checi do zbudowania czegokolwiek. Sory ale tyle ile rad dostales nie dostal chyba nikt a w dalszym ciagu wymyslasz cuda na kiju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Listopada Nie no poiwec czy ten plan jest do bani taki growbox mały jest spoko wszędzie go moge schować nie jest wielkosci szafy filter na zewątrz sie da i też będzie dobrze co wam sie nie podoba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 7 Listopada @wolf32 rób tego boxa! Wszystko jest raczej ok. Okaże się to w trakcie uprawy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 7 Listopada @wolf32 zajebisty pomysł, buduj tego boxa I pokaz foty! Będzie maly to bedziesz mógł go wszędzie że sobą wziac 🙃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,561 Napisano 7 Listopada @Boczelli np do parku na spacer albo do szkoly pokazac kolegom😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Listopada Jaka lampa do tego będzie dobra ? moge wziać trochę wiekszego taki 100, 110 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,561 Napisano 7 Listopada Wez jakiegos leda bez radiatora. Bedzie to max plaskie swiatlo jakie uda sie wycudowac. Np cos tego pokroju. Szalu to nie robi ale wystarczy w zupelnosci. Dodatkowo mozesz zdjac driver z leda i masz juz wogole calkiem plaski panel, ktory zajmie z 5mm + mocowania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolf32 5 Napisano 7 Listopada CO takiego może być https://erli.pl/produkt/panel-lampa-wiszaca-do-wzrostu-uprawy-roslin-full-spectrum-80w-500-led,201770267 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,561 Napisano 8 Listopada @wolf32 taki totalny no name ale bedzie w sam raz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach