Skocz do zawartości
wolf32

Nowy pomysł tym razem ostatni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam juz wiele razy pytałem się was o growboxa , o lampy itd kupowałem chyba 2 razy zestaw ale 2 razy było tak że odsyłałem to spowrotem nie stety ale za duże to wszytko jak na moje warunki a ma być dyskretnie dla tego to moja ostatnia próba do tego tematu  niżej daje mniej wiecej rozrysowany mój prymitywny projekt xd co o tym myślicie ? 

projekt.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@wolf32 za mala wysokosc, będzie ciężko z tą lampa zeby nie przypaliła roślin. Ten wyciag jest głośny wiec nie będzie dyskretnie chyba ze dolozysz regulator obrotow I ze 2 tłumiki 

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@moonka ale ten obiecał że jest już ostatni. 🙂

@wolf32 qrcze coś to Twoje dzieło mi przypomina.. 🤔  W sensie styl wykonania, no ale jakoś sobie przypomnieć nie mogę... 😂

Edytowane przez Lady Green

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A  co tu jest takiego lipnego ludzie robia w obudowie  pc to i w takim boxie chyba też wyjdzie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no poiwec czy ten plan jest do bani taki growbox mały jest spoko wszędzie go moge schować nie jest wielkosci szafy filter na zewątrz sie da i też będzie dobrze co wam sie nie podoba ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wez jakiegos leda bez radiatora. Bedzie to max plaskie swiatlo jakie uda sie wycudowac. Np cos tego pokroju. Szalu to nie robi ale wystarczy w zupelnosci. Dodatkowo mozesz zdjac driver z leda i masz juz wogole calkiem plaski panel, ktory zajmie z 5mm + mocowania

platinum-led-180w-quantum-board-01-1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi