MatiasFarmer 15 Napisano Piątek o 13:02 Siema mam taki problem że maluchy mają po 10 dni temperatura była 29 stopni 65/70 wilgotności lampa 50 cm 25% mocy lumatex attis 300 pro nad maluchami. Mieszający włączony non stop światła maja 18/6 worek CO2 ziemia growmix plagron . PH 6/6.5 tabelka z Plagron dodatki power roots/ puree zym. Doniczki 3x 14l 1 x 9l dostają po ,400 ml wody jak na palec sucho .Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano Piątek o 13:43 Daj im czasu,niech rosną,mogą być bardziej wrażliwe na growmixa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,135 Napisano Piątek o 15:09 @MatiasFarmer Dokładnie jak wyżej. Obserwuj czy nowe listki idą zdrowe. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,952 Napisano Piątek o 19:11 A ja myślę że problemem jest brak wody, wilgotnego medium. Może włośniki umierają a może pH nie potrafi się ogarnąć bo za sucho. Może nie mam racji, ale rozważyłbym to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiasFarmer 15 Napisano Piątek o 20:37 @Grzechoczący Grzechotnik Mysle że za sucho nie mają 0.5 l wody z pH 6.5 co 2/3 dni jak na palec już wystarczająco sucho jest to leje . Nie mam pojęcia o co biega tym razem woda z power roots i pure zym . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano Piątek o 22:36 samą wodę lej lekkie nadmiary pierwiastków mają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiasFarmer 15 Napisano Sobota o 20:39 @Grzechoczący Grzechotnik @Grzechoczący Grzechotnik @WymiataczMega @Kamehameha @Andi Siema po nocy dolne liście uschły już chyba się nie odbija. Czy to tylko dla tego że ziemia growmix z Plagron ? Za mocna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,952 Napisano wczoraj o 07:37 Ja nadal zdania nie zmieniam. Może być za mocna, nie ręczę bo nie produkuję medium. Ale to nie jest no name, tylko plagron więc musiałbyś mieć niefart, ale takie też się zdarzają. Poza tym masz albo za dużą moc w lampie na obecnym etapie lub zbyt nisko. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,160 Napisano wczoraj o 10:10 Jak by nie patrzes to growmix jest nawozony dosyc obficie. Ja nie zdecydowal bym sie w nim sadzic 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach