mateo 1,080 Napisano 11 Grudnia 2024 U mnie co 2 dni po 3 litry pod koniec będzie po ok 6 jak ostatnio pewnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 11 Grudnia 2024 @mateo ja wchodziłem kilka razy na twoja Fr i bardzo.wszystko tam ladnie idzie . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,080 Napisano 11 Grudnia 2024 Te odmiany są inne niż goryle. One przyjmują wszystko fajnie się wyginają podczas treningu te inne trochę są no ale zobaczymy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 11 Grudnia 2024 @mateo u mnie ludzi 5 tydzień i powiem ci szczerze że do teraz było wszystko okey roślinki zdrowe . Ja robiłem im taki kocioł 25-30 litrowy dawalem wszystko terra grow ,pure zym , sugar royal , power rots ,vita race do jednego kotła wkretarka z mieszadłem mixowalem wszystko zostawiałem na około godzinę żeby się wszystko przegryzło potem pomiar Ph Ec i podlanie . I mowie wszystko było okey . Ostatnio zrobiłem fryzjera i w ciągu paru dni wszystko ładnie odbiło . Zaraz wrzucę dwa zdj i rzuc okiem . Co im odbiło że tak zaczęły hmm się przebarwiać blaknąć te liście to nie wiem 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 391 Napisano 11 Grudnia 2024 @ZM-69 to zwykle niedobory liście nie wrócą do swojego stanu nie panikuj bo zaczniesz im nawozić więcej żeby pomóc a okaże się że jescze bardziej ją dojedziesz jak to zacznie jeść skup się na tym co masz bo taki problem to jescze nie problem najważniejsze żebyś nie panikował Zobacz w jakim stanie miałem liście w poprzedniej uprawie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Witam sprawa wygląda tak minęło z 1.5 tyg od porządnego fryzjera a namiot wygląda tak Pytanie czy robić fryzjera drugie pytanie co to może być ? Dalej magnez ? Problem na kilku roślinach. Proszę byście rzucili okiem . Z góry dziękuję 🙏 Edytowane 13 Grudnia 2024 przez ZM-69 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 13 Grudnia 2024 @ZM-69 pięknie. 👍🏻 Planujesz jeszcze jednego przed końcem 3 tyg flo? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 13 Grudnia 2024 @Lady Green Cześć @Lady Green tak właśnie myślę żeby zrobić fryzjera bo zrobiła się Dżungla . Martwia mnie te przebarwienia lisci . Jak mogę Cie poprosić rzuć okiem . A martwi mnie też rozbieżność jeśli chodzi o kwitnienie wrzucam dla Ciebie 2 krótkie filmy . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Wcześniej widziałam tylko jedno zdjęcie. A to nie jest czasem ten wirus mozaiki tytoniu? Tak tylko strzelam... 🤔 Edytowane 13 Grudnia 2024 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 13 Grudnia 2024 VID-20241213-WA0060.mp4 VID-20241213-WA0059.mp4 VID-20241213-WA0058.mp4 VID-20241213-WA0057.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 13 Grudnia 2024 @ZM-69 czego Ty słuchasz? 😅 Muzyka klasyczna? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 13 Grudnia 2024 @Lady Green To jakaś reklama.YouTube leciala 😃🤭 @Lady Green Nawet nie slyszalem o tym wirusie 😳 Mam zrobić im fryzjera ? Teraz czy poczekać? W życiu nie spodziewał bym się że to tak zarośnie. 🌲🌲🌲🌲 Zrobić oprysk z Magnezu + Vita Racce dać witamin ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 13 Grudnia 2024 @ZM-69 mówiliśmy Ci ze jak wystrzela ze wzrostem to nie ogarniesz, a się martwiłeś 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,814 Napisano 13 Grudnia 2024 @Lady Green muzyka lagodzi obyczaje🙃 sam cale zycie slucham glownie rapu (chlopak z blokowiska😎😂) ale od czasu do czasu na glosniki wleci klasyczna dla uspokojenia glowy🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,502 Napisano 13 Grudnia 2024 @moonka też czasem lubię coś w tym stylu sobie włączyć. 👍🏻😎 @ZM-69 co do nawozów ja niestety nie pomogę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,705 Napisano 13 Grudnia 2024 @moonka @Lady Green Ja codziennie słucham Mozarta 😅 to nasza muzyka do wieczornego ogarniania młodego. I w sumie przyjemnie sie tego slucha 😁 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,814 Napisano 13 Grudnia 2024 @Boczelli naszemu tez wlaczalismy i od tego zaczelo sie u mnie😂 @Lady Green widze, ze growerzy maja podobne gusta🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) @Boczelli Daj spokoj w zyciu bym nie powiedział że to tak wystrzeli . 🌲🌲🌲👀 Edytowane 13 Grudnia 2024 przez ZM-69 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 192 Napisano 14 Grudnia 2024 Heyoooo Wszystkim ! - @Lady Green - @Boczelli - @swistbuds - @moonka - @mateo - @PogromcaBaobabow - @Adi_ejol - @WymiataczMega Witam Wszystkich których pominolem . Pytanie magnez Calmag Pro Plagron można podawac bezpośrednio do ziemi czy tylko oprysk ? Chodzi o to że niektóre budują kwiatostany i czy można na takim etapie pryskać czy tylko lać do ziemi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 628 Napisano 14 Grudnia 2024 @ZM-69 ja na początku flo pryskałem, ale jeśli nie jest to pilne to bym dawał do ziemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach