ZM-69 103 Napisano Niedziela o 20:11 (edytowane) @Boczelli Wiesz ze miałem to właśnie napisac ze niektore roslinki wygladaja jak po LST . Czy to normlane ? Edytowane Niedziela o 20:12 przez ZM-69 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano Niedziela o 20:13 @ZM-69 co do ich wielkości to się nie martw bo mogą jeszcze urosnac drugie tyle.ile maja teraz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Niedziela o 20:16 @Boczelli Nie nie @Boczelli Zostawiam tak jak jest . Nie chce osiagac innych efektow . Dla mnie istotne jest to co napiszesz . Dziś mają 28 dni równe 4 tygodnie dziś mija . Lampa jest ma 90 cm wysokość od szytow dokładnie zmierzone . Moc lamp 40% . @Boczelli A jeszcze jedno to normlane jesli chodzi o wielkosc wiatrakow przy automatach ? Jestem dość wysoki i donie mam dość duże 😃 ale wiatraki niedługo będą jak liście rabarbaru 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano Niedziela o 20:21 @ZM-69 to dobrze, duze wiatraki zapowiadaja duze rosliny. Duże rosliny to duży plon 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Niedziela o 20:22 @Boczelli Naprawdę mówisz czy śmiejesz się że mnie żebym nie panikował 🫣😁😂 ??? @Boczelli Ej stary ja naprawdę od początku całą nadzieję w moj pierwszy indor oddalem oraz oparlem na twojej widzy i pomocy . Ogolnie ja codzinnie miele te forum , przemielilem dziesiatki fotorelacji od i dor po outdor . I w kazdej ale chyb doslownie w kazdej komus pomagasz naprawde . Jak jakiś Mentor Growerow 😃. W chu* miło z twojej strony że pomagasz każdemu. Dobro wraca do ludzi i mam nadzieję że i do ciebie wrócić. Dziękuję ❤️🙏🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,994 Napisano Niedziela o 22:40 @ZM-69 no łapę to masz dobrą ;) @Boczelli na prezydenta! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano Poniedziałek o 07:25 @ZM-69 nie no serio mowie, tez w jakimś tam stopniu wierze w karmę 😁 Alfa i Omega nie jestem sa tu lepsi i bardziej doswiadczeni 🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Poniedziałek o 20:24 Witam. Mam pytanie związane z podlewanie . Czy przy każdym podlaniu dawać im jedzenie czy robić to naprzemiennie . Czyli raz woda + nawozy a następny raz sama woda. ? I tak w koło?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano Poniedziałek o 20:37 Zależy czego używasz, producent nawozu ma feed chart na którym powinno wszystko pisać, bio bizz lejesz za każdym podlaniem, większość syntetyków też 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano Poniedziałek o 20:43 @JarzynaSWDN Mam wszystko od Plagrona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano Poniedziałek o 20:48 (edytowane) 5 minutes ago, ZM-69 said: @JarzynaSWDN Mam wszystko od Plagrona. Oni pewnie mają co i jak rozpisane, ja tego nigdy nie używałem, wygooglaj sobie plagron feed chart Edytowane Poniedziałek o 20:59 przez JarzynaSWDN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano wczoraj o 17:16 @JarzynaSWDN Dziękuję za odpowiedź 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano wczoraj o 17:39 @ZM-69 na stronce plagrona masz różne kalkulatory ktorymi mozesz sie wspierac, ale przy nawozach mineralnych najważniejsza jest obserwacja i szybka reakcja growera https://plagron.com/en/tools/grow-schedule-calculator 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 23 godziny temu @Boczelli Siemka zastanawia mnie kwestia przyciecia lisci chodzi mi o to ze to nie wpłynie na plon ich gęstość? W oczach w namiocie robi się coraz gęściej @Boczelli 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 22 godziny temu Czy według doświadczenia małe rośliny zwiastuja mały plon ? . Dwa Pierwsze Rzędy mają 35-40 cm wysokości za to cały tylny rząd maja.50-60 cm . Noi jedna roślina w rogu namiotu tylny rząd od początku jest dużo większą i dużo szybciej się rozwija ma prawie 80 cm i kwitnie. Mianowicie czy wedlug waszego doswiadczenia oraz obserwacji roslina która ma miec finalnie +/- 50 cm wysokości może dać zbiór/plon taki jak roslina 80 cm ? Prosze o wasze opinie : Oraz prosze o wasze komentarze odnośnie przycinania automatow chodzi o wycięcie liści wiatraków zrobienie przestrzeni . Jak tak to kiedy według was najlepiej to zrobić w jakim czasie przed kwitnieniem /podczas kwitnienia . @Boczelli @Lady Green @WBB @swistbuds @WymiataczMega @PogromcaBaobabow @Adi_ejol @Grzechoczący Grzechotnik @JarzynaSWDN @Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 525 Napisano 22 godziny temu @ZM-69 ja ci już pisałem, zgodnie z moim całym jednouprawowym doświadczeniem: najwyższa i najniższa roślina - ten sam plon 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 22 godziny temu @ZM-69 ja bym zrobił porzadnego fryzjera dopiero jak zakwitna. Co do wielkosci plonu to musialbym siegnac po moja krysztalowa kule zeby Ci to teraz wywróżyć. Na ogół wieksze rośliny daja wiekszy plon, ale żeby powiedzieć coś więcej trzeba jeszcze poczekać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,172 Napisano 22 godziny temu @ZM-69 zaczynasz mieć obsesję co do wysokości roślin 😅 Tam jest wszystko w porządku. Jak urosną Ci na 1m to i tak będziesz od polowy w dół wycinał 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 103 Napisano 21 godzin temu @WBB Chyba tak trafiłeś z tą obsesja 😂 😁🤭. No zobaczymy czas pokaże mam nadzieję że jeszcze pujda w górę. @Boczelli I tak zrobie poczekam aż zakwitną . @Boczelli w momencie gdy dasz mi zielone światło na wycinke to zrobie fryzjera. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach