PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @ZM-69 panie to to nic nie przejmuj się na zapas 😇 będzie dobrze 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @PogromcaBaobabow Musi być.dobrze 💪😁 . Może za bardzo Panikuje. Teraz podleje je za 3-4 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @ZM-69 miałem to samo z pierwszą uprawą chłopaki mieli urwanie głowy haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @PogromcaBaobabow A miałem pytać miałeś u siebie te co2 Bag w namiocie czy bez tego leciałeś. @PogromcaBaobabow ja mam taki maly cel wykręcić 1000g suchego tematu z tych 24x Automatow . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @ZM-69 pierwsza na biobizz tylko to miałem dramat z roślinami możesz zobaczyć relacje a teraz biotabs i wszystko ładnie wygląda zobaczymy później 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @PogromcaBaobabow Właśnie wszyscy chwala ten biotabs @PogromcaBaobabow Ile wykreciles najwiecej ze wszystkich swoich upraw . Zajmujesz sie caly czas automatami ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @ZM-69 tak najwięcej auto ale jak się skoczą przechodzę na sezony z ostatniej do 70g z każdego krzaka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 9 Listopada @ZM-69 Nic im nie będzie poradzą sobie. Domyślam się że sam wszystkiego nie przepalisz i wiadomo po co co Ci tak duży namiot. Wyjaśnię Ci coś nie ważne ile zbierzesz z krzaka to nie wszystko będzie się nadawało dla ,, biednych " musisz tez pamiętać że auto błędów nie wybacza jeśli coś zepsujesz na weg nie licz na duży plon. Z automatami jest tak że musisz ich trochę przerobić żeby zaczęły fajnie wychodzić. Mam dla Ciebie dwie rady jeśli chcesz możesz posłuchać lub nie. Pierwsza to po tym grow zacznij robić sezony będziesz miał większy margines błędu co zjebiesz będzie można naprawić a druga to nie liczy się hajsu którego jeszcze nie zarobiłeś czyli nie ważne ile zbierzesz nie wnikają w to tak. Będzie co będzie hajs lubi ciszę. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 9 Listopada @swistbuds Mądra odpowiedz i z konkretnym przekazem . Tak nastepny grow sezony pujda do namiotu . A ze nie liczyc hajsu ktorego nie mam to moj św.p ojcie zawsze mowil nie licz kasy ktorej nie masz jeszcze . Dziekuje za odpowiedz jak mozesz zajrzyj od czasu do czasu do mnie dla mnie kazda opinia jest wazna . @swistbuds Będę się często odzywać do Ciebie . Ten grow jest na tych samych nawozach co u Ciebie również na tej samej ziemi. Będę miał mnóstwo pytań do Ciebie podczas tego Grow . Czy mogę liczyć również na twoja pomoc.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Listopada @ZM-69 jest ok, bez paniki, ładnie równiutko Ci wystartowały i póki co równiutko rosną. Pamiętam jak przy pierwszej mojej uprawie też mogłam siedzieć obok namiotu 24/dobe. 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 9 Listopada (edytowane) @ZM-69 nie badz nadgorliwy bo tylko sobie tym zaszkodzisz, daj im rosnac poki co jest ok, rob im lekki prysznic z wody i tyle. I tak jak wyżej. Pieniążki lubią ciszę Edytowane 9 Listopada przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 9 Listopada @ZM-69 pisałeś, że mnie podglądasz... od 1 października jak rośliny wyszły na powierzchnię nie lałem żadnych nawozów do dzisiaj. Dopiero dzisiaj dostaną o ile ziemia przeschla. PowerRoot i Pure Zym od początku leje i pilnuje tylko żeby nie przesuszyć ani nie przelać. Ten sam zestaw z tą różnicą, że ja startowałem Lightmixem w malutkich doniczkach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 9 Listopada @ZM-69 Jeśli będę na forum zawsze odpowiem. Tu jest kilka ogarniętych ludzi z którymi już piszesz na pewno każdy pomoże Ci w miarę możliwości. Jeśli masz jakieś pytania staraj się też szukać czegoś w necie i później pytaj tutaj. Ty sam z siebie też musisz coś dawać 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 9 Listopada @Lady Green To ja ta mam co chwile latam do.namiotu i patrze czy wszystko okey jest 😁😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 11 Listopada Mały Update. Proszę fachowców rzucić okiem . Dziś doszły nowe 4 donice dołączyły 2 auto ultimate oraz dwa gratisy Power Plant oraz Glueberry Og. Rośliny(Auto Ultimate)mają 8 dni . 2XGratisy Power Plant I Glueberry mają 4 dni . Proszę o opinię czy zwrost jest ok jak na i dzień życia roslin ? 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 11 Listopada VID-20241111-WA0095.mp4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 13 Listopada Co jest z tymi automatami ? Brak azotu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 13 Listopada @ZM-69 to od dużej ilości nawozów w ziemi. Powinny się ogarnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 13 Listopada @Lady Green dziwne to ja na poprzednia dawałem tą samą ziemię bezpośrednio do donic i nic się nie działo 😳 Który to dzień w ogóle ? Ja w 12 dniu te dolne liście wycinałem dwa i stosowałem topping ale to już wedle uznania i rad innych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 13 Listopada @Lady Green a ja dziś chciałem im podac Plagron Terra Grow . Wiesz co jest najlepsze one rosną. Niektóre mocno popaliło niektóre mniej ale rosną. Myślisz żeby je zostawić tak jak.sa ? To.jest ich 9-10 dzień życia widziałem inne relacje i na swój wiek wyglądają dobrze . Serce mi pęka od tych przebarwień tych poprzypalanych liści. Za chwilę wrzucę dokladniejszych kilka zdjęć z Iphona i filmik Ja już dziś zastanawiałem się czy ich nie wyrzucić i zamówić pelnosezony . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach