Skocz do zawartości
ZM-69

Pomocy !!! Namiot z Auto Ultimate x20/21 DP

Rekomendowane odpowiedzi

@ZM-69 Nic im nie będzie poradzą sobie. Domyślam się że sam wszystkiego nie przepalisz i wiadomo po co co Ci tak duży namiot. Wyjaśnię Ci coś nie ważne ile zbierzesz z krzaka to nie wszystko będzie się nadawało dla ,, biednych " musisz tez pamiętać że auto błędów nie wybacza jeśli coś zepsujesz na weg nie licz na duży plon. Z automatami jest tak że musisz ich trochę przerobić żeby zaczęły fajnie wychodzić. Mam dla Ciebie dwie rady jeśli chcesz możesz posłuchać lub nie. Pierwsza to po tym grow zacznij robić sezony będziesz miał większy margines błędu co zjebiesz będzie można naprawić a druga to nie liczy się hajsu którego jeszcze nie zarobiłeś czyli nie ważne ile zbierzesz nie wnikają w to tak. Będzie co będzie hajs lubi ciszę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@swistbuds Mądra odpowiedz i z konkretnym przekazem .

Tak nastepny grow sezony pujda do namiotu .

A ze nie liczyc hajsu ktorego nie mam to moj św.p ojcie zawsze mowil nie licz kasy ktorej nie masz jeszcze .

Dziekuje za odpowiedz jak mozesz zajrzyj od czasu do czasu do mnie dla mnie kazda opinia jest wazna .

@swistbuds Będę się często odzywać do Ciebie .

Ten grow jest  na tych samych nawozach co u Ciebie również na tej samej ziemi.

Będę miał mnóstwo pytań do Ciebie podczas tego Grow .

Czy mogę liczyć również na twoja pomoc.? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@ZM-69 nie badz nadgorliwy bo tylko sobie tym zaszkodzisz, daj im rosnac poki co jest ok, rob im lekki prysznic z wody i tyle. I tak jak wyżej. Pieniążki lubią ciszę :classic_ninja:

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 pisałeś, że mnie podglądasz... od 1 października jak rośliny wyszły na powierzchnię nie lałem żadnych nawozów do dzisiaj. Dopiero dzisiaj dostaną o ile ziemia przeschla.

PowerRoot i Pure Zym od początku leje i pilnuje tylko żeby nie przesuszyć ani nie przelać.

Ten sam zestaw z tą różnicą, że ja startowałem Lightmixem w malutkich doniczkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 Jeśli będę na forum zawsze odpowiem. Tu jest kilka ogarniętych ludzi z którymi już piszesz na pewno każdy pomoże Ci w miarę możliwości. Jeśli masz jakieś pytania staraj się też szukać czegoś w necie i później pytaj tutaj. Ty sam z siebie też musisz coś dawać 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mały Update. 

Proszę fachowców rzucić okiem .

Dziś doszły nowe 4 donice dołączyły 2 auto ultimate oraz dwa gratisy Power Plant oraz Glueberry Og. 

Rośliny(Auto Ultimate)mają 8 dni .

2XGratisy  Power Plant I Glueberry mają 4 dni .

Proszę o opinię czy zwrost jest ok jak na i dzień życia roslin ? 

IMG-20241111-WA0081.jpg

IMG-20241111-WA0087.jpg

IMG-20241111-WA0090.jpg

IMG-20241111-WA0086.jpg

IMG-20241111-WA0089.jpg

IMG-20241111-WA0081.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green dziwne to ja na poprzednia dawałem tą samą ziemię bezpośrednio do donic i nic się nie działo 😳

Który to dzień w ogóle ? Ja w 12 dniu te dolne liście wycinałem dwa i stosowałem topping ale to już wedle uznania i rad innych 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green a ja dziś chciałem im podac Plagron Terra Grow .

Wiesz co jest najlepsze one rosną.

Niektóre mocno popaliło niektóre mniej ale rosną. 

Myślisz żeby je zostawić tak jak.sa ? 

To.jest ich 9-10 dzień życia widziałem inne relacje i na swój wiek wyglądają dobrze .

Serce mi pęka od tych przebarwień tych poprzypalanych liści. 

Za chwilę wrzucę dokladniejszych  kilka zdjęć z Iphona i filmik 

Ja już dziś zastanawiałem się czy ich nie wyrzucić i zamówić pelnosezony .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi