ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @Boczelli A te przebarwienia na lisciach to ziemia ? @Boczelli Kilka filmow rzuć okiem na sprawe prosze. VID-20241108-WA0073.mp4 VID-20241108-WA0074.mp4 VID-20241108-WA0075.mp4 VID-20241108-WA0076.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada Ja to bym obstawiał że nie wchłaniały wartości odżywczych przez małą ilość wody ale to ja 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @Boczelli @Boczelli Rośliny mają 5 dni . Czy wzrost roslin i wyglad przy 5 dni zycia jest okey ? Ile mam im podlać ? Donice 14 litrowe ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @ZM-69 ja do drugiego tygodnia psikam tym pistoletem co jest do okien ale tu to by się przydało takie duże z pompką 😅 ale myślę że 50-100 ml wzrost jest ok do 3 tyg idzie wolno potem leci fest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @PogromcaBaobabow dziękuję za podpowiedź ile tej wody dac im donice 14 litrowe . @PogromcaBaobabow dziękuję uspokoiłeś mnie stary cieszę się że szybko każdy się z was odezwał jesteście mega chłopaki. ❤️💪💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada Tylko mnie nie traktuj jak pewnik bo ja to mam kilka upraw tylko za soba @ZM-69 teraz dużo nie biorą ale jak będą kwitnąć to na taką ilość polecam ci cysternę 😅😅😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Listopada @ZM-69 jest ok. Daj im po ~100ml i pryskaj liscie woda nawet kilka razy dziennie bo sucho na pieprz tam masz. Tego miernika nie trzymaj w ziemi bo go rozkalibrujesz, a najlepiej to go wyrzuc do smieci bo to badziew. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @Boczelli coś ty zrobił 😅 wiem jedno rośliny były lepsze od miernika 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @PogromcaBaobabow Hahaha wierz lub nie wczoraj to kupiłem bo pryslkalem recznie ale mowie do końca grow to przedramię będę miał tak spompowane ze szok 😂😁 Właśnie pompkę 5 litrów rozpakowuje i zalewam woda .I robie oprysk roślinka @Boczelli Miałeś rację była susza kolego ziemia siada przy opryskiwaniu że szok . Dojda do siebie roslinki przezyja ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Listopada @ZM-69 zawsze musisz się liczyć że mogą być jakieś straty, ale raczej sie ogarna, zobaczymy za jakiś tydzien 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @Boczelli Czyli ziemia za mocna była dla kiełków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Listopada @ZM-69 tak 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @Boczelli a mógłby to być niedobór przez to że np było za sucho i nie wchłaniało czy raczej wykluczone ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Listopada @PogromcaBaobabow za wczesnie na niedobory 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 8 Listopada Ta ziemia ma wysokie ec. Tam masz nawozu na min 3 tyg. Terra grow przy veg 3-4 tyg możesz sobie opuścić. Ukorzeniacz możesz dawać cały czas przy każdym podlewaniu do momentu aż przestaną rosnąć w górę. Mam cały zestaw od Plagron używam też tej samej ziemi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @Boczelli Rośliny wszystkie podlane ziemia zwilżona cała . Mam nadzieję że Wszystko będzie ok . Teraz pytanie z innej beczki niby ta ziemia jest tak nawozona ze na 3 tyg bez nawozów trzeba jechać. I dopiero po 3 tyg można dawać żarcie i na weg i tak dalej . To co z ukorzeniaczem ? Podawać czy nie podawać? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 8 Listopada @ZM-69 akurat dostałeś odpowiedź ja do miesiąca czasem nic nie dawałem i było ok chyba że zobaczysz że im czegoś brakuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 8 Listopada @ZM-69 za kilka dni mozesz im zaczac dawac ten ukorzeniacz w małych dawkach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 8 Listopada @Boczelli ukorzeniacze mozna dawac od pierwszego podlania po wsadzeniu kielka w ziemie🙂 ja nawet daje kropelke do wody, w ktorej mocze nasionka😅 jak dotad 99% wykielkowanych pomyslnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 54 Napisano 8 Listopada @swistbuds @swistbuds Dziekuje za szczegółowa odpowiedz . Czyli roślinki przypalone ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach