Papkin1977 1 Napisano 30 Października (edytowane) Witam, Jestem świeżak więc proszę o wyrozumiałość. Posiałem pierwszy raz White Widow. Niestety, pachnie jak pelargonia a nie zioło. Wiem że popełniłem zapewne jakieś błędy, ale proszę o poradę. Czy da się to uratować? Kwiaty są niewielkie, z białym pyłkiem i nie wiem czy to nie pleśń. Mają lekkie brązowa czółki i zastanawiam się czy to już porą suszyć? Ciąć? Jeśli nie to ile jeszcze poczekać. Zamieszczam też foto jedynej odżywki jakiej dawałem. Z góry dziękuję. Edytowane 30 Października przez Papkin1977 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 30 Października @Papkin1977 jaką ona ma tam tmp i wilgotność? Zrób jeśli możesz zdjęcie tego "pyłku" w największym możliwym zbliżeniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Papkin1977 1 Napisano 30 Października (edytowane) Temp ok 20, wilgotność...hmmm jak to w pokoju przy oknie czyli ...nie wiem 😞 wiem, wiem...jestem amator, ale... czy to grzech że chciałbym zajarać 😉 Edytowane 30 Października przez Papkin1977 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 30 Października @Papkin1977 ktoś mądrzejszy musi się wypowiedzieć albo lepszej jakości zdjęcia musisz dać (większy zoom). Te miejsca wyglądają dla mnie podejrzanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Papkin1977 1 Napisano 31 Października Dziękuję. Niestety nie jestem w stanie zrobić dokładniejszych zdjęć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 31 Października Nie wiem kogo oznaczyć kto mógłby Ci pomóc... @Grzechoczący Grzechotnik @Boczelli jak Wy myślicie? Bo aż sama jestem ciekawa... 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 31 Października (edytowane) Przeciez to jest cale w przedziorkach albo jakiś maczniakach. To się do wyjebania nadaje a nie do palenia Edytowane 31 Października przez Boczelli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 31 Października @Boczelli mączniak, dokładnie. Kiedyś widziałam coś podobnego w necie na mj ale nie mogłam znaleźć i nie pamiętałam nazwy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach