Marcelo12 6 Napisano 13 Grudnia 2024 @Cykacz Siemanko a jakie te roślinki mają wymagania, jeśli chodzi o wiedzę growera? Ja jestem raczej początkujący i nie chcę wyrzucić kasy w błoto, jeśli mają mi się nie " udać ". Pozdro Mordo! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 272 Napisano 13 Grudnia 2024 Teraz, Marcelo12 napisał: @Cykacz Siemanko a jakie te roślinki mają wymagania, jeśli chodzi o wiedzę growera? Ja jestem raczej początkujący i nie chcę wyrzucić kasy w błoto, jeśli mają mi się nie " udać ". Pozdro Mordo! Nie ma czegoś takiego w mojej opinii ja czytałem bardzo dużo przed uprawą a swoją pierwszą zjebałem. Od siebie z tego co miałem to mogę polecić napewno nasiona od fastbuds i barneys farm a co do odmian to popatrz sobie u chłopaków co ci się podoba i dobierz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcelo12 6 Napisano 13 Grudnia 2024 @Cykacz Mądra rada Kolego, doceniam i tak zrobię. Pzdr i z fartem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,555 Napisano 13 Grudnia 2024 @Cykacz powodzenia, szybko pójdzie. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 272 Napisano 14 Grudnia 2024 Schnie sobie 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 272 Napisano 19 Grudnia 2024 Dobra to mój ostatni updejt z tego grow ogólnie to wyszło około 100g jarania z 3 krzaków czwartego to nawet nie ważyłem kolega to na święta dostał. jestem trochę niezadowolony z wyniku i zastanawiam się czy nie wrzucić sobie sezon runtz muffin, gelato od Barneys lub od fastuds auto gorilla cookies. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 9 Napisano 25 Grudnia 2024 @Cykacz jednak zastosowałem wentylator z filtrem masz rację 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcelo12 6 Napisano 25 Grudnia 2024 @Qwenix Siemka, Zdrowych i Spokojnych życzę Wszystkim. Wyskoczę z pytaniem. Możecie polecić jakieś automaty XXL, w miarę łatwe w uprawie? Kolega w Niemczech mieszka i prosi abym pomógł Mu wybrać. Pozdro i z fartem 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 201 Napisano 4 Stycznia @Marcelo12 Auto Mazar Od Dutch Passion @Marcelo12 Lub Auto Ultimate od Dutch Passion 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach