Skocz do zawartości
Cykacz

[60x60x180] 3x auto banana Purple i 1x super skunk auto

Rekomendowane odpowiedzi

@Cykacz  Siemanko a jakie te roślinki mają wymagania, jeśli chodzi o wiedzę growera? Ja jestem raczej początkujący i nie chcę wyrzucić kasy w błoto, jeśli mają mi się nie " udać ".

Pozdro Mordo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Marcelo12 napisał:

@Cykacz  Siemanko a jakie te roślinki mają wymagania, jeśli chodzi o wiedzę growera? Ja jestem raczej początkujący i nie chcę wyrzucić kasy w błoto, jeśli mają mi się nie " udać ".

Pozdro Mordo!

Nie ma czegoś takiego w mojej opinii ja czytałem bardzo dużo przed uprawą a swoją pierwszą zjebałem. Od siebie z tego co miałem to mogę polecić napewno nasiona od fastbuds i barneys farm a co do odmian to popatrz sobie u chłopaków co ci się podoba i dobierz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra to mój ostatni updejt z tego grow ogólnie to wyszło około 100g jarania z 3 krzaków czwartego to nawet nie ważyłem kolega to na święta dostał. 

jestem trochę niezadowolony z wyniku i zastanawiam się czy nie wrzucić sobie sezon runtz muffin, gelato od Barneys lub od fastuds auto gorilla cookies. 

IMG_4193.jpeg

IMG_4192.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Qwenix Siemka, Zdrowych i Spokojnych życzę Wszystkim. Wyskoczę z pytaniem. Możecie polecić jakieś automaty XXL, w miarę łatwe w uprawie? Kolega w Niemczech mieszka i prosi abym pomógł Mu wybrać.

Pozdro i z fartem 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi