Skocz do zawartości
Cykacz

[60x60x180] 3x auto banana Purple i 1x super skunk auto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dorzucam fotki bo się światło odpaliło 

IMG_3877.jpeg

IMG_3878.jpeg

IMG_3879.jpeg

IMG_3880.jpeg

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dolomit nic teraz nie da, tz da ale ten proces jest powolny i łatwo przestrzelić, max łyżkę stołową na 4L ziemi, dać mniej i podlać parę razy, sprawdź czy się podnosi, jak się podnosi to nie dawaj więcej, podlej jeszcze kilka razy i sprawdź jak się przestanie podnosić i dalej jest za małe dosypać trochę do wody i podlać, problem polega na tym że stanie się tak jak u mnie, podniesie się i przestrzeli, zaczniesz obniżać i sie przestrzeli i takie wahadełko się robi, ziemię trzeba przygotować przed sadzeniem a tak w czasie kwitnienia to jak byś próbował w locie samolot naprawiać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, JarzynaSWDN napisał:

Dolomit nic teraz nie da, tz da ale ten proces jest powolny i łatwo przestrzelić, max łyżkę stołową na 4L ziemi, dać mniej i podlać parę razy, sprawdź czy się podnosi, jak się podnosi to nie dawaj więcej, podlej jeszcze kilka razy i sprawdź jak się przestanie podnosić i dalej jest za małe dosypać trochę do wody i podlać, problem polega na tym że stanie się tak jak u mnie, podniesie się i przestrzeli, zaczniesz obniżać i sie przestrzeli i takie wahadełko się robi, ziemię trzeba przygotować przed sadzeniem a tak w czasie kwitnienia to jak byś próbował w locie samolot naprawiać 

Wiem o tym ale to ziemia była z worka z nawozami od razu to była moja wina że mi się gdzieś ph rozjechało, chuj tam teraz to już ten miesiąc dociągnę je tak jak są. Dalem im max łyzkę na łeb więc raczej nie nie za dużo i rozrobiłem to w wodzie dopiero podlałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 71 trochę mnie nie było roślinki sobie żyją ale ta jedna największa co dostała od ph to tak se bym powiedział. Mam pytanie do panów rabinów czy jest szansa że w okolicy 20 grudnia to się będzie nadawało do ścinki ?  lampę dałem na 75% mocy.

IMG_4005.jpeg

IMG_4006.jpeg

IMG_4008.jpeg

IMG_4004.jpeg

Zaczynam mieć obawy czy z 3 będzie 50 gram xD Chciałbym z wysuszeniem zwolnic boxa do stycznia i wtedy wlatują 3-4 sezony.

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień 74 miałem nie brać sampli ale jarać mi się chce a do dilera mi się jechać nie chce 😜

plant po lewej wydaje się być blisko do ścinki ten po prawej trochę gorzej ale i tak chyba 20 grudnia około poleci kosa jeszcze nie wiem dwa z tyłu ten po lewej skun po toppingu ładny się zrobił i puchnie jebany cały czas. Banan po prawej coś ruszyła i zaczęła puchnąć chyba zostanie do nowego roku/po ale nie wiem jak rozwiać teraz z miejscem na suszenie mam niby drugiego boxa ale nie mam do niego wyciągu ostatnią fota to sampelek z samego dołu jak on klepnie to znaczy że wszystko klepnie 

IMG_4033.jpeg

IMG_4034.jpeg

Ładne kolorki mają 😛

IMG_4035.jpeg

IMG_4036.jpeg

Edytowane przez Cykacz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi