Cykacz 225 Napisano 19 Listopada (edytowane) Dorzucam fotki bo się światło odpaliło Edytowane 19 Listopada przez Cykacz 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano 20 Listopada Dolomit nic teraz nie da, tz da ale ten proces jest powolny i łatwo przestrzelić, max łyżkę stołową na 4L ziemi, dać mniej i podlać parę razy, sprawdź czy się podnosi, jak się podnosi to nie dawaj więcej, podlej jeszcze kilka razy i sprawdź jak się przestanie podnosić i dalej jest za małe dosypać trochę do wody i podlać, problem polega na tym że stanie się tak jak u mnie, podniesie się i przestrzeli, zaczniesz obniżać i sie przestrzeli i takie wahadełko się robi, ziemię trzeba przygotować przed sadzeniem a tak w czasie kwitnienia to jak byś próbował w locie samolot naprawiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 225 Napisano 20 Listopada 56 minut temu, JarzynaSWDN napisał: Dolomit nic teraz nie da, tz da ale ten proces jest powolny i łatwo przestrzelić, max łyżkę stołową na 4L ziemi, dać mniej i podlać parę razy, sprawdź czy się podnosi, jak się podnosi to nie dawaj więcej, podlej jeszcze kilka razy i sprawdź jak się przestanie podnosić i dalej jest za małe dosypać trochę do wody i podlać, problem polega na tym że stanie się tak jak u mnie, podniesie się i przestrzeli, zaczniesz obniżać i sie przestrzeli i takie wahadełko się robi, ziemię trzeba przygotować przed sadzeniem a tak w czasie kwitnienia to jak byś próbował w locie samolot naprawiać Wiem o tym ale to ziemia była z worka z nawozami od razu to była moja wina że mi się gdzieś ph rozjechało, chuj tam teraz to już ten miesiąc dociągnę je tak jak są. Dalem im max łyzkę na łeb więc raczej nie nie za dużo i rozrobiłem to w wodzie dopiero podlałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 225 Napisano Niedziela o 05:38 (edytowane) Dzień 71 trochę mnie nie było roślinki sobie żyją ale ta jedna największa co dostała od ph to tak se bym powiedział. Mam pytanie do panów rabinów czy jest szansa że w okolicy 20 grudnia to się będzie nadawało do ścinki ? lampę dałem na 75% mocy. Zaczynam mieć obawy czy z 3 będzie 50 gram xD Chciałbym z wysuszeniem zwolnic boxa do stycznia i wtedy wlatują 3-4 sezony. Edytowane Niedziela o 05:45 przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach