Bluetooth83 1 Napisano 26 Października Witam na 6 roślin 2 jakoś przyklapły. Wcześniej lałem odstaną kranówe, potem doczytałem o PH wody zakupiłem papierki i pokazywało 7 PH. Kupiłem preparat do redukcji PH zbiłem do takiego 5.5/6 I właśnie po ostatnim podlewaniu te 2 jakoś przyklapły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 26 Października Wyglądają jakby sucho miały 🤔 ile wody im dajesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 26 Października Około 250ml wody na roślinę co 2 dzień I ta woda dość szybko schnie Doniczki z materiału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 26 Października Proponuje dawać co najmniej pół litra. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 26 Października Ok zapewne teraz potrzebują więcej wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 27 Października Po tych kilku dniach ona nadal jakaś licha Czy mi się wydaje ? Reszta wygląda tak Myślę że wszystko ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 27 Października Ona dalej wyglada jak spragniona ile L mają te doniczki? ile wody lejesz i co jaki czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 28 Października Ponad 300 ml na roślinę co 2 dzień donice 26L Dobra to na pewno za mało wody 500ml będzie ok co 2 dzień ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach