Skocz do zawartości
Gość

Critical x4. Box szafa 100x60x155. Oswietlenie Kingbrite 240W

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

@Lady Green "dawala nam szanse" ale zawsze to byla tylko moja wina (wedlug niej). Wczoraj np zesrala sie, ze ja wracam do nl odpoczywac do 6 lutego a ona musi jechac z mlodym i ze swoja mama w gory i bedzie zmeczona a ja bede siedzial i jaral. Zapytalem po raz kolejny kto jej kazal tam jechac zamiast wracac ze mna i troche odpoczac. Zakonczylo sie awantura na srodku rynku i powiedzialem, ze to juz koniec. Dobra z niej kobieta ale mnie wykancza psychicznie i trzeba to przerwac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@moonka zdaje sobie sprawę że powód być może błachy ale jednak w Twoim przypadku przelał tą czarę goryczy... W takich momentach tak naprawdę wystarczy "krzywe spojrzenie" drugiej osoby.

Życzę mimo wszystko radosnych i spokojnych świąt, głowa do góry, skupiaj się na pozytywach i pamiętaj ⤵️

44.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
4 godziny temu, Lady Green napisał:

👍🏻

Weź jednak pod uwagę że dziecko do pewnego wieku chce oboje rodziców w jednym domu...  i potrafi sprawić że odkładamy nasze szczęście gdzieś wysoko na półkę na czas nieokreślony, czasem na zawsze. 

Bardzo zle i głupie podejscie moim zdaniem. Lepiej dla dziecka zeby miał szczesliwych rodziców osobno niz tkwił w toksycznym domu

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Boczelli napisał:

Lepiej dla dziecka zeby miał szczesliwych rodziców osobno

Ale czy aby na pewno? 

Takie dziecko to nawet pewnie nie rozumie o co starzy się szarpią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli czuje czuje bo nie raz nas ucisza gdy juz zdazy nam sie poklucic przy nim

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Godzinę temu, Boczelli napisał:

Bardzo zle i głupie podejscie moim zdaniem. 

Ja tylko stwierdziłam fakt, nie pochwalam tego, nie potępiam. To kwestia bardzo indywidualna, każdy jest kowalem swojego losu. 👍🏻 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja w tej sytuacje dla dobra syna moge sie zgodzic mieszkac dalej razem i traktowac sie jak powietrze ale czy ma to jakikolwiek sens... szczerze watpie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Wrocilem na swoje smieci🙂 przez te kilka dni mialem sporo czasu na przemyslenia jesli chodzi o moje problemy i... postanowilismy to ratowac. Chcialem sie z Wami podzielic ta wiadomoscia bo jako jedni z pierwszych wiedzieliscie co sie odwalilo i traktuje Was jako taka "zielona rodzinke", ktorej mozna sie wyzalic😅 w sobote jade na sesje do psychologa aby najpierw zaczac naprawiac siebie a po nowym roku idziemy wspolnie aby ratowac rodzine

Grow must go on wiec jedziemy dalej ( @Tester nic nigdzie nie przenos😉). Chwasty przez te kilka dni rozrosly sie na szerokosc zapelniajac fajnie powierzchnie szafy zostawiajc troche miejsca na flo. Dzisiaj je przytne i mysle, ze od soboty 12/12. Sa lekko nadgryzione azotem bo dalem im go troszke przed wyjazdem zeby mialy co jesc🙃

20241226_162552.jpg

20241226_162557.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Zrobilo sie lyso i mokro😂 za chwile pojde im dolac nastepne pol litra ale musze poczekac az to sie wchlonie bo ziemia byla mocno wysuszona

20241226_183316.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Oprysk z soli epsom i od jutra 12/12🙂 pisalem z majfrendem odnosnie lampy bo gdzies zaginela i niby problem jest z jej wielkoscia. 100cm nie kwalifikuje sie do szybkiej wysylki i musze poczekac jeszcze z tydzien lub dwa. W sumie cieszy mnie to bo po 40 dniach mam zwrot 100% kasy i moge zatrzymac paczke jesli przyjdzie😂

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Boczelli mi sie nie spieszy. Dzisiaj minelo 27 dni wiec ma jeszcze 2 tygodnie i zwrot kasy

Wlasnie zrobilem sobie prezent na po swietach😁 😂jestem ciekaw tego przedluzacza🙃

Screenshot_20241227_213714_Chrome.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Caly czas walcze z temperatura w nocy😅 dzisiaj podjalem kolejne kroki a mianowicie, wtlaczanie zimnego powietrza z podworka😂 narazie podlaczylem sama rure a gdy przyjdzie przedluzacz podlacze wentylator, ktory ustawie na wlaczanie sie w nocy

20241228_075807.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka Fajny ten przedłużacz. Teraz patrze, że to SF. Co to za kable wychodzą z niego?

P.s też jutro flipa robie moim Criticalom 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czujnik światła w jakiej jednostce podaje? W sensie co mierzy? 

Skoro to prezent to pewnie cene zerwałeś żeby nie widzieć ile kosztował, ale może pamietasz ile płaciłeś przy zamawianiu? ;))

@moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi