Skocz do zawartości
moonka

Critical x4. Box szafa 100x60x155. Oswietlenie Kingbrite 240W

Rekomendowane odpowiedzi

@Lady Green "dawala nam szanse" ale zawsze to byla tylko moja wina (wedlug niej). Wczoraj np zesrala sie, ze ja wracam do nl odpoczywac do 6 lutego a ona musi jechac z mlodym i ze swoja mama w gory i bedzie zmeczona a ja bede siedzial i jaral. Zapytalem po raz kolejny kto jej kazal tam jechac zamiast wracac ze mna i troche odpoczac. Zakonczylo sie awantura na srodku rynku i powiedzialem, ze to juz koniec. Dobra z niej kobieta ale mnie wykancza psychicznie i trzeba to przerwac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka zdaje sobie sprawę że powód być może błachy ale jednak w Twoim przypadku przelał tą czarę goryczy... W takich momentach tak naprawdę wystarczy "krzywe spojrzenie" drugiej osoby.

Życzę mimo wszystko radosnych i spokojnych świąt, głowa do góry, skupiaj się na pozytywach i pamiętaj ⤵️

44.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Lady Green napisał:

👍🏻

Weź jednak pod uwagę że dziecko do pewnego wieku chce oboje rodziców w jednym domu...  i potrafi sprawić że odkładamy nasze szczęście gdzieś wysoko na półkę na czas nieokreślony, czasem na zawsze. 

Bardzo zle i głupie podejscie moim zdaniem. Lepiej dla dziecka zeby miał szczesliwych rodziców osobno niz tkwił w toksycznym domu

Edytowane przez Boczelli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Boczelli napisał:

Lepiej dla dziecka zeby miał szczesliwych rodziców osobno

Ale czy aby na pewno? 

Takie dziecko to nawet pewnie nie rozumie o co starzy się szarpią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Boczelli napisał:

Bardzo zle i głupie podejscie moim zdaniem. 

Ja tylko stwierdziłam fakt, nie pochwalam tego, nie potępiam. To kwestia bardzo indywidualna, każdy jest kowalem swojego losu. 👍🏻 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrocilem na swoje smieci🙂 przez te kilka dni mialem sporo czasu na przemyslenia jesli chodzi o moje problemy i... postanowilismy to ratowac. Chcialem sie z Wami podzielic ta wiadomoscia bo jako jedni z pierwszych wiedzieliscie co sie odwalilo i traktuje Was jako taka "zielona rodzinke", ktorej mozna sie wyzalic😅 w sobote jade na sesje do psychologa aby najpierw zaczac naprawiac siebie a po nowym roku idziemy wspolnie aby ratowac rodzine

Grow must go on wiec jedziemy dalej ( @Tester nic nigdzie nie przenos😉). Chwasty przez te kilka dni rozrosly sie na szerokosc zapelniajac fajnie powierzchnie szafy zostawiajc troche miejsca na flo. Dzisiaj je przytne i mysle, ze od soboty 12/12. Sa lekko nadgryzione azotem bo dalem im go troszke przed wyjazdem zeby mialy co jesc🙃

20241226_162552.jpg

20241226_162557.jpg

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobilo sie lyso i mokro😂 za chwile pojde im dolac nastepne pol litra ale musze poczekac az to sie wchlonie bo ziemia byla mocno wysuszona

20241226_183316.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi