Skocz do zawartości
moonka

Critical x4. Box szafa 100x60x155. Oswietlenie Kingbrite 240W

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@Boczelli one od samego poczatku ida jak krew z nosa.... Nie pryskam bo azotu maja pod dostatkiem a bumbum ma go sporo

@Lady Green led kupilem specjalnie na tego wega wiec to dziewiczy rejs😂 za cholere nie umiem go wyczuc i skacze z moca chcac sie wcelowac w zloty srodek😂

@Lady Green co do ich wysokosci to mialem te same pestki w poprzednim grow i rosly troche lepiej. Dam im czas bo nie spieszy mi sie i zobacze co z nich bedzie🙂

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka to może jeszcze korzen budują, dlatego na "powierzchni" ida wolniej, bo te donice dosyć spore sa nie?

Ja zauważyłem że jak korzenie zaczynaja wychodzić dolem doniczki, to po tym roslina zaczyna duzo szybciej rosnac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie poprawki przed wyjazdem. Polamalem pozostale rosliny a jutro jw podleje. Mysle, ze 1.5 litra powinno wyatarczyc do czwartku. Ostatnio na 1 litrze "wytrzymaly" 3 dni i mialy jeszcze wzglednie wilgotno. Podleje je na 3x po 0.5 litra i powinny to wypic. Nie wiem czy moge zaufac nagrzewnicy i zostawic ja wlaczona podczas mojej nieobecnosci. Raczej nie powinna wywinac zadnego numeru bo dotychczas bylo ok ale...😅 sam nie wiem😂 zamowie chyba nawilzacz ze spidera🙃 kiepsko z ta wilgotnoscia a przyda sie na przyszlosc🙃

20241219_202528.jpg

20241219_202650.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Podlewanie za nami. Tak jak pisalem wczesniej dostaly 3x po 0.5litra. Przyjely to bez problemu (tzn ziemia to przyjela😂). Co do nagrzewnicy to zostawiam ja w spokoju. Dotychczas nic sie nie dzialo wiec zaufam spiderowi... ale nie do konca bo wszystko podlaczylem pod smart gniazdko😂 podlaczylem tez monitoring zeby mniej wiecej wiedziec co sie dzieje😅 a teraz czas na wieczornego jointa i do lozka bo o 4 trzeba wstac na ✈️...

Screenshot_20241220_213422_YCC365 Plus.jpg

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, moonka napisał:

Z powodow osobistych koncze grow. Wracam z PL i wszystko usuwam po czym sie wyprowadzam od zony

A myślałam że tylko moje urlopy i wyjazdy kończą się zawsze rozwodem. 😅  Wybacz... może nie jest Ci do śmiechu a ja Ci jeszcze dokładam. 🙂 

Btw, też chyba po tym grow kończę z uprawami i zawijam się do pl. Pora kończyć ten rozdział w życiu i zacząć kolejny. 👍🏻

A Wy się pewnie pogodzicie, tak czy inaczej powodzenia. 👍🏻

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green nie ma takiej mozliwosci. Za duzo i za dlugo wszystko sie "zbieralo" az miarka sie przebrala. Zjezdzam tylko ogatnac swoje rzeczy z domu i bede myslal co robic dalej. Samemu do pl nie wracam bo nie mam po co... Mysle co ze soba zrobic bo jak narazie nie mam pomyslu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, moonka napisał:

nie ma takiej mozliwosci. Za duzo i za dlugo wszystko sie "zbieralo" az miarka sie przebrala. 

Jakbym czytała siebie... 👍🏻

Skoro tak uważasz, nie ma pomiędzy Wami już uczucia to trzymam kciuki abyś był bardziej konsekwentny niż ja zawsze bywałam.

Weź jednak pod uwagę że dziecko do pewnego wieku chce oboje rodziców w jednym domu...  i potrafi sprawić że odkładamy nasze szczęście gdzieś wysoko na półkę na czas nieokreślony, czasem na zawsze. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green nie moge dluzej mieszkac z osoba, ktora doprowadzila mnie do kranca wytrzymalosci i przez ktora mam depresje oraz mialem mysli samobojcze. Po rozmowie z lekarzem postanowilem to zakonczyc zanim oboje trafimy do zakladu zamknietego. Sam nie jestem bez winy i zdaje sobie z tego sprawe. Szkoda, ze druga strona nie widzi tutaj swojej winy. Jak mam slucha darcia mordy od rana do wieczora to wole to wszystko pierdolnac i wyjechac gdzies w pizdu gdzie bede mial swiety spokoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi