Lasir 714 Napisano Piątek o 18:39 Ja jak mi za bardzo wyschnęło teraz troszkę to żeby nawilżyć powrzucałem pociętą łodygę do słoika. Wydłużyło schnięcie a i aromat dodatkowy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,112 Napisano Piątek o 20:28 @divi0000 nie jest zle ale zawsze moze byc lepiej🙂 @Lasir w sumie tez dobry pomysl. Jednak juz ogarnalen problem i teraz juz tylko czekac az dojdzie i skoncze detox😂 Troche kiefu z lisci cukrowych bo nic nie moze sie zmarnowac😂 @Tester przenies do zakonczonych 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano wczoraj o 06:39 Trochę krócej staraj się trzepać bo zielonkawy kolor ma, a powinien być bezowy-piaskowy. Zieleń w haszu oznacza że przedostały się przez sita mikro zanieczyszczenia w postaci części rośliny. Można to odseparować tradycyjnie korzystając z elektrostatyki: Tak odseparowywano to już od setek jak nie tysięcy lat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,112 Napisano wczoraj o 07:42 @Wladimir mi to osobiscie nie przeszkadza wiec...🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano wczoraj o 07:57 Można pić wino patykiem pisane, a można troszkę lepsze... Niektórym nie przeszkadza więc po co przepłacać? Chlorofil i jego paskudny smak... Smacznego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,112 Napisano 23 godziny temu (edytowane) @Wladimir a czy ja chce to palic??😅 ten kief zarobi mi na nawozy na nastepne dwa grow i zostanie na dobre wino😉 @Wladimir a jesli chodzi o czysty kief to i taki sie u mnie znajdzie😉 Edytowane 22 godziny temu przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 361 Napisano 23 godziny temu Ooo widać różnicę i to sporą! Chodzi o to że jak poświęcamy czemuś tyle czasu i energii to szkoda robić coś po łepkach i czasem warto trochę się przyłożyć. Na pewno w smaku jest ogromna różnica. Dążmy do samodoskonalenia, to nas odróżnia od masy i tego co można znaleźć na ulicy(świadomość rośnie i tutaj też jakość idzie do góry). Wiadomo że to nie ilości komercyjne:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,112 Napisano 22 godziny temu @Wladimir mam zbyt na kazdy kief wiec nie musze dbac o super jakosc. Biore sitko, wlaczam film i tre...😂 Ten czysty zostaje u mnie bo czeka na wizyte kogos z PL, kto jest bardzo pewny siebie jesli chodzi o palenie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach