Boczelli 3,657 Napisano wczoraj o 11:21 (edytowane) Jak już przygotowywać ziemie przed grow pod kątem robali to chyba prościej wystawić ja na zewnątrz na kilka dni I wymrozić. @JarzynaSWDN to musiały być jakieś inne robale bo roztocza , dobroczynki czy nicienie są niewidoczne gołym okiem Edytowane wczoraj o 11:21 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,786 Napisano 23 godziny temu @JarzynaSWDN tyle tego zjadamy nie wiedzac nawet o tym, ze te roztocza nie robily by mi chyba roznicy😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 22 godziny temu @JarzynaSWDN Można, powiem szczerze, że jest wiele sposobów na oczyszczenie ziemi. A wracając do tematu, to już chyba wolałbym tego przędziorka wypalić niż tą chemię. Samo białko. Organicznie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,293 Napisano 22 godziny temu @Bubble eee tam.... chemia może dodatkowo klepnąć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 170 Napisano 22 godziny temu Nie no jasne tylko pytanie wtedy czy nie lepiej się na jakieś piguły przestawić, i zamiast roślin hodować laboratorium nie otwierać 🤣😂🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,293 Napisano 22 godziny temu @Bubble mnie piguły szkodą i nie lubię 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,786 Napisano 18 godzin temu @Bubble ja jednak wole ten oprysk niz robale🙂 ja to jeszcze pikus ale sa ludzie, ktorzy do samej scinki pryskaja canna cure bojac sie plesni😅 u mnie jeszcze lekko dwa mieaiace do scinki wiec do tego czasu pewnie z oprysku juz nic nie zostanie. Mniejsza o to... za chwile musze isc je podlac a mlody lata za mna i nie daje mi minuty spokoju😂 juz raz sie wygadal o roslinkach taty w szklarni i boxa nie moze zobaczyc nigdy w zyciu🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,786 Napisano 17 godzin temu Mama zajela sie dzieckiem wiec ja mam wieczor dla siebie😁 ide zapalic a nastepnie zajme sie podlewaniem. Dzisiaj planuje dac im o 1.5litra i zobacze jak to przyjma🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,786 Napisano 15 godzin temu Rosliny podlane 2x po 750ml. Balem sie efektu po oprysku a mianowicie popalen. Na szczescie nic im nie jest a i nie zaobserwowalem robactwa. Jednak nie szukalem go jakos specjalnie a jedynie zerknalem pod liscie. Ogledziny beda w weekend bo jak pisalem wczesniej odbedzie sie wtedy ciecie🙂 zrobilo sie gesto, za gesto wiec czas temu zadzialac 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach