moonka 4,072 Napisano Niedziela o 11:02 @WymiataczMega zbyt wiele sie nie zmienilo🙂 jesli bedzie z tego 200gramow to bede milo zaskoczony😅😂 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano Wtorek o 15:29 Jedne z ostatnich zdjec roslin w donicach🙂 dostaly rowniez ostatnie piciu i czekam do czwartku...✂️✂️ 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano wczoraj o 15:30 Wiekszosc osob ostatnia dobe robi roslinom ciemnice. Ja za to odwrotnie. Od wczoraj bez przerwy maja dzien az do jutra do scinki. Dodatkowo temperatura obnizona do minimum jakie moge im zapewnic czyli w dzien max 15° a w nocy spadla do 5°🙃 kiedys naczytalem sie o tym i widzialem madry wywod na ten temat na yt ale czy rzeczywiscie to cos daje...🤷♂️😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 701 Napisano 23 godziny temu 7 hours ago, moonka said: Wiekszosc osob ostatnia dobe robi roslinom ciemnice. Ja za to odwrotnie. Od wczoraj bez przerwy maja dzien az do jutra do scinki. Dodatkowo temperatura obnizona do minimum jakie moge im zapewnic czyli w dzien max 15° a w nocy spadla do 5°🙃 kiedys naczytalem sie o tym i widzialem madry wywod na ten temat na yt ale czy rzeczywiscie to cos daje...🤷♂️😂 Doktor Bruce bugbee w jednym z swoich wywiadów powiedział że ciemnia nic nie daje, a właśnie zostawianie włączonego światła stresuje roślinę do produkcji tak zwanych secondary metabolites, trihomow zapachu, trihomy dla rosliny to jak krem słoneczny dla ludzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 16 godzin temu @JarzynaSWDN o wlasnie jego ogladalem na yt🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,244 Napisano 12 godzin temu @moonka ja nie robię, testowałem nie ma to żadnego wpływu ale za to podlewam dzień przed ścinka wtedy suszenie krzaków trwa dłuzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 12 godzin temu Polowa juz otrymowana. Zajelo mi to 2h wiec w sumie nie jesylt zle🙃 ogarne calosc i wlatuje na siatke 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 9 godzin temu Wszystko ogarniete. Na pierwszy rzut oka wydaje sie byc okolo 300gramow bo wysuszeniu ale moze byc roznie. 3 rosliny topy zbite jak kamienie nawet te malutkie wielkosci paznokcia a jedna roslina (byc moze gratis) wiecej lisci cukrowych i topy mniej zbite. Wieczorem wrzucam nowe pestki do wody... 3 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,244 Napisano 2 godziny temu Fajnie tylko 3h 🫣😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 4,072 Napisano 1 godzinę temu @mateo netflix i jazda✂️✂️✂️😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,244 Napisano 54 minuty temu Ostatnim razem od rana do wieczora 🫣dobra dniowka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,924 Napisano 40 minut temu Po co się tak męczyć. Bierzesz baczka albo trimbaga i 0.5kg robisz maksymalnie godzine @mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach