moonka 3,865 Napisano Poniedziałek o 11:00 (edytowane) Naszukalem sie czegos prostego i odpowiednio dlugiego😅 miales racje ugina sie ale moze ze 2 mm czyli tyle co nic🙃 mam z reszta pomysl aby obrocic profile o 90° co nada calosci wiekszej sztywnosci bo obecnie sa ciensza stona horyzontalnie i nie wiem czemu od razu ich nie obrocilem🤷♂️ To powinno zalatatwic sprawe "wyginania sie" profili😉 nie bedzie rowniez widac przewodow bo beda poprowadzone przez mocowania bezposrednio do wewnatrz profila🙃 Edytowane Poniedziałek o 11:00 przez moonka 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,865 Napisano 14 godzin temu (edytowane) Mamy wtorek, podlewanie przewidziane na jutro a ziemia juz sucha😅 tak czy inaczej wstawilem herbatke a dzisiaj dam im jedynie po pol litra zeby spokojnie przetrwaly do jutra. Wygladaja jal wygladaja ale wydaje mi sie, ze nie jest gorzej niz bylo🙃 Edytowane 14 godzin temu przez moonka 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach