Boczelli 3,659 Napisano wczoraj o 11:21 (edytowane) Jak już przygotowywać ziemie przed grow pod kątem robali to chyba prościej wystawić ja na zewnątrz na kilka dni I wymrozić. @JarzynaSWDN to musiały być jakieś inne robale bo roztocza , dobroczynki czy nicienie są niewidoczne gołym okiem Edytowane wczoraj o 11:21 przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,788 Napisano wczoraj o 11:42 @JarzynaSWDN tyle tego zjadamy nie wiedzac nawet o tym, ze te roztocza nie robily by mi chyba roznicy😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 177 Napisano wczoraj o 12:36 @JarzynaSWDN Można, powiem szczerze, że jest wiele sposobów na oczyszczenie ziemi. A wracając do tematu, to już chyba wolałbym tego przędziorka wypalić niż tą chemię. Samo białko. Organicznie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 12:49 @Bubble eee tam.... chemia może dodatkowo klepnąć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 177 Napisano wczoraj o 12:54 Nie no jasne tylko pytanie wtedy czy nie lepiej się na jakieś piguły przestawić, i zamiast roślin hodować laboratorium nie otwierać 🤣😂🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,300 Napisano wczoraj o 12:56 @Bubble mnie piguły szkodą i nie lubię 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,788 Napisano wczoraj o 16:43 @Bubble ja jednak wole ten oprysk niz robale🙂 ja to jeszcze pikus ale sa ludzie, ktorzy do samej scinki pryskaja canna cure bojac sie plesni😅 u mnie jeszcze lekko dwa mieaiace do scinki wiec do tego czasu pewnie z oprysku juz nic nie zostanie. Mniejsza o to... za chwile musze isc je podlac a mlody lata za mna i nie daje mi minuty spokoju😂 juz raz sie wygadal o roslinkach taty w szklarni i boxa nie moze zobaczyc nigdy w zyciu🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,788 Napisano wczoraj o 17:43 Mama zajela sie dzieckiem wiec ja mam wieczor dla siebie😁 ide zapalic a nastepnie zajme sie podlewaniem. Dzisiaj planuje dac im o 1.5litra i zobacze jak to przyjma🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,788 Napisano wczoraj o 19:31 Rosliny podlane 2x po 750ml. Balem sie efektu po oprysku a mianowicie popalen. Na szczescie nic im nie jest a i nie zaobserwowalem robactwa. Jednak nie szukalem go jakos specjalnie a jedynie zerknalem pod liscie. Ogledziny beda w weekend bo jak pisalem wczesniej odbedzie sie wtedy ciecie🙂 zrobilo sie gesto, za gesto wiec czas temu zadzialac 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach