Gumiś 15 Napisano 24 Października 2019 Witam pytanie jaki wykonać trening dla roślin pod lampami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 24 Października 2019 @Gumiś a to zwykłe czy automaty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 24 Października 2019 zwykłe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 24 Października 2019 to zrób im LST + FIM lub TOPPING @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 24 Października 2019 @Cedzik Ja tak zrobiłem na Big Budzie i topów mam w *** przez to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 24 Października 2019 @szafonix zgadza sięLST jest kozackie z toppingiem albo fimem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 24 Października 2019 @Tester na tym big budzie zrobiłem krąg wokoł doniczki lst jak juz byl pelny okrag ztopowałem ją i teraz rosną nowe szczyty jak pojebane, ten special kush co wczoraj fote wrzucilme, ztopowałem ją, jak sie skrzaczy to zaczne robic LST bocznych szczytów jakby. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 24 Października 2019 @Tester A, i jeszcze chcialem spytac czy da sie w jakiś sposob przeprowadzic herme rosliny? nie chce znowu na pestki wydawac fortune ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 24 Października 2019 W fotoperiodzie zacznij mieszac, moze sie zhermi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 24 Października 2019 albo feminizatora użyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 29 Października 2019 Ja wogole nie trenuje, lubie naturalne choinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach