Bluetooth83 1 Napisano 22 Października Witam ma 6 roślin w boxie 1m2 Nie robiłem żadnego treningu Założyć siatkę? Czy podcinać liście na tych roślinach? I czy myślicie czy wszystko ok ? Ogólnie nie przemyślane bo trochę mają różne czasy wege i kwitnienia 30 dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 22 Października Czym tam świecisz i jak wysoko ta lampa? Automaty to są? Co chcesz siatką uzyskać? Ja bym siatkę odradzał. Cos bym tam wyciął żeby doświetlić przykryte topki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 22 Października Tak automaty Świece 240W LED 40 cm ponad roślinami zgodnie z zaleceniem producenta Są niektóre które można odgiąć i odsłonić topki Ale nie które nie idzie także coś pojętne wieczorkiem I nie wiem czy zmieniać światło na 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,336 Napisano 22 Października @Bluetooth83 w jakim celu chcesz zmienić światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 22 Października Skoro to automaty i już kwitna to trochę watów zaoszędze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października @Bluetooth83 i mniej z nich wyciągniesz 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 23 Października @vego1989 Czyli zostac przy 18/6? 5 godzin temu, vego1989 napisał: @Bluetooth83 i mniej z nich wyciągniesz 🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Października @Bluetooth83 jak możesz to zostań... Ja mam teraz 20/4, a miałem i 24/0. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października @Bluetooth83 tak, najmniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano 23 Października Ok dzięki za podpowiedź zostanę przy 18/6h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach