FantastycznyPanLis 34 Napisano 15 Listopada 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano 15 Listopada Odwróciłem doniczkę o 180 stopni aby zapewnić światło tym dolnym partią roślinki, myślę że wentylator mieszający jednak zabiera troszkę tego światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano Poniedziałek o 14:23 38 dzień Dziś dostała wodę z nawozami, wyciąłem też kilka sztuk liści które zasłaniały dolne topy, mam nadzieje że jakoś ruszy i będzie rosła i puchła BioBloom 2ml/700ml wody TopMax 1ml/700ml wody (termometr leży na ziemi, bo spadł akurat przy robieniu zdjęcia) 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano Wtorek o 18:51 (edytowane) Dokupiłem jej ATAMI BIO-BLOOMBASTIC, jest teraz w 6 tygodniu (39dzień) zaraz wchodzi w 7 tydzień (42dzień), od ziarna do plonu "podobno" 8-9 tygodni, czy będę mógł dodać tego nawozu przy jutrzejszym podlewaniu? (czy to zadziała na podobnej zasadzie jak mineralne pk13/14?) druga sprawa to taka że dolne młode listki zżółkły, czy roślina czerpie z niej pożywienie i ja dostarczam jej go za mało? może by zwiększyć dawkę wody z 700ml do 1l? Doniczka to 7l ale ziemi nie jest nasypane do samej góry czyli gdzieś 6l ziemi może znajdować się w doniczce Edytowane Wtorek o 18:54 przez FantastycznyPanLis @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano Wtorek o 19:09 @FantastycznyPanLis to atami to odpowiednik mineralnego pk. Mialem tzn mam nadal ale resztke i fajnie wspolpracowalo w herbatka od biotabs. Obecnie uzywal biobloom od BAC i wydaje mi sie, ze na atami topy byly fajniejsze. Mialem je kupic ale bac wyszedl taniej i...😅 Na foto nie widac zbyt kwiatow ale wydaja sie juz w miare uformowane wiec mozesz im zaczac lac ten bloombastic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 34 Napisano 15 godzin temu 40 dzień Roślinka została podlana z rana, a wieczorem zaobserwowałem żółte liście, i moje pytanie brzmi czy roślinie brakuje azotu a może daje jej za mało nawozów i czerpie energie z liści, czy to naturalny proces a ja tylko nie potrzebnie panikuje? w 42 dniu dodam jej Atami Bio-Bloombastic 0.5ml na 700ml wody, akurat wtedy będzie w 7 tygodniu. BioBloom 2ml/700ml wody TopMax 1ml/700ml wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 godzin temu @FantastycznyPanLis przy włączonym świetle gorzej ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 13 godzin temu Taka blada trochę. Dawaj jej więcej jeść 😎 Grow jak masz też możesz dać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach