Wladimir 362 Napisano 22 Marca (edytowane) Jak maszyna to już hala by się przydała... Chyba że wersja mini https://m.youtube.com/watch?v=SpVVn4C61PE Po za tym ja lubię długie wegi, tylko wykorzystuje na to mały/średni namiot, a 2-4 tygodnie przed flipem w docelowym miejscu. Edytowane 22 Marca przez Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 23 Marca (edytowane) Pierwsza suszarka wyczyszczona i jest równo 1000g została jeszcze 2 i jedna gałaz która zostawiłem sobie do próby trymowania na sucho ogólnie myślę że 1100 1200g✂️ Edytowane 23 Marca przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 24 Marca W dniu 22/03/2025 o 09:41, Wladimir napisał: Jak maszyna to już hala by się przydała... Chyba że wersja mini https://m.youtube.com/watch?v=SpVVn4C61PE Po za tym ja lubię długie wegi, tylko wykorzystuje na to mały/średni namiot, a 2-4 tygodnie przed flipem w docelowym miejscu. No tak tak właśnie kiedyś oglądałem coś tej wielkości ok 1200e chyba nie jestem pewien będzie remont poddasza yo chce przeznaczyc trochę miejsca i zrobić room żadnych namiotów żeby dało się do koła podejść i bardziej automatyczna uprawę zrobić żebym mógł wyjeżdżać bo robię 2 ⛺ na rok a można by zrobić więcej krzaków w jednym momencie np 18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 362 Napisano 26 Marca Ta dokładnie, podnośniki do rolet Smart żeby podnosić lampy, pożywka z automatu. Stoły uprawowe z odpływami, kokos, athena, klony... xD co2, klima i się można bawić 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Marca 1280g wszystko z 5krzakow Te ładne bobki wytrymowane na sucho w bączku 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 27 Marca A moc, powierzchnia i całkowity czas? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Marca Wszystko w relacji na początku 700 watów później 800 3tygodnie świeciła na maxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca @mateo tak ladnie bączek na sucho otrymowal? Tez musze sprobowac na sucho. Masz lepsza fotkę jakis bobków? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Marca No też się zdziwiłem ogólnie dużo odpadu jest ale chcę spróbować rolować je tylko bez noża Wyszły ładne kulki ale dużo straty może warto w cylinder też zainwestować dla poprawy wygladu @Cholender jak wrócę z 🐟🐠 to wysle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca @mateo nie jest to glupi pomysl, sprobuje na sucho beż noża po kolejnym harvescie 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Marca 2 godziny temu, Cholender napisał: @mateo nie jest to glupi pomysl, sprobuje na sucho beż noża po kolejnym harvescie 👍 Jest jednak bobki wyglądają super ale bardzo dużo odpadu za dużo luzu na siatce foty po bączku od lewej przed po prawej Wygląda jak po pgr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca @mateo tez tak spróbuję zrobic, odpad ja sobie i tak przerobie na coś innego także spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Marca Jak nie liczy się odpad to różnica w wyglądzie jest ogromna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Marca @mateo jesli idzie na handel to moze podbic troche cene w oczach mniej doswiadczonych palaczy. Szyszka zawsze "lepsza" od lisciucha🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 27 Marca Przy tej ilości odpadu nie koniecznie 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 21 Kwietnia Mało czarne te imperium x wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1363 Napisano 22 Kwietnia Nie zależało mi na kolorze ostatnio na yb był live i gość co robi zioło mówi że wyciągając kolor zawsze spada jakość palenia wolę jakość niż kolor Może mogło być też dłuzej nie wiem wolałem nie ryzykować za dużo problemów miałem z nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia Gowno prawda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Kwietnia @Cholender potwierdzam. Gowno prawda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4836 Napisano 22 Kwietnia @mateo wyciągając kolor? Myślałem że imperium x to czarne babole z natury :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach