Skocz do zawartości
mateo

IMPERIUM x

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak maszyna to już hala by się przydała... Chyba że wersja mini https://m.youtube.com/watch?v=SpVVn4C61PE

Po za tym ja lubię długie wegi, tylko wykorzystuje na to mały/średni namiot, a 2-4 tygodnie przed flipem w docelowym miejscu.

Edytowane przez Wladimir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Pierwsza suszarka wyczyszczona i jest równo 1000g została jeszcze 2 i jedna gałaz która zostawiłem sobie do próby trymowania na sucho ogólnie myślę że 1100 1200g✂️

Edytowane przez mateo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22/03/2025 o 09:41, Wladimir napisał:

Jak maszyna to już hala by się przydała... Chyba że wersja mini https://m.youtube.com/watch?v=SpVVn4C61PE

Po za tym ja lubię długie wegi, tylko wykorzystuje na to mały/średni namiot, a 2-4 tygodnie przed flipem w docelowym miejscu.

No tak tak właśnie kiedyś oglądałem coś tej wielkości ok 1200e chyba nie jestem pewien będzie remont poddasza yo chce przeznaczyc trochę miejsca i zrobić room żadnych namiotów żeby dało się do koła podejść i bardziej automatyczna uprawę zrobić żebym mógł wyjeżdżać bo robię 2 na rok a można by zrobić więcej krzaków w jednym momencie np 18 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta dokładnie, podnośniki do rolet Smart żeby podnosić lampy, pożywka z automatu. Stoły uprawowe z odpływami, kokos, athena, klony... xD co2, klima i się można bawić 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1280g wszystko z 5krzakow

Te ładne bobki  wytrymowane na sucho w bączku 

17430887862477027154686983338583.jpg

17430888185604844478631245131458.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko w relacji na początku 700 watów później 800

3tygodnie świeciła na maxa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo tak ladnie bączek na sucho otrymowal?  Tez musze sprobowac na sucho. Masz lepsza fotkę jakis bobków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No też się zdziwiłem ogólnie dużo odpadu jest ale chcę spróbować rolować je tylko bez noża 

Wyszły ładne kulki ale dużo straty może warto w cylinder też zainwestować dla poprawy wygladu

@Cholender jak wrócę z 🐟🐠 to wysle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo nie jest to glupi pomysl, sprobuje na sucho beż noża po kolejnym harvescie 👍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Cholender napisał:

@mateo nie jest to glupi pomysl, sprobuje na sucho beż noża po kolejnym harvescie 👍

Jest jednak bobki wyglądają super ale bardzo dużo odpadu za dużo luzu na siatce  foty po bączku od lewej przed po prawej

17431009065716071666534780012294.jpg

Wygląda jak po pgr

17431011931928639643107091598662.jpg

17431012200782313765979032341979.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo tez tak spróbuję zrobic, odpad ja sobie i tak przerobie  na coś innego także spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie liczy się odpad to różnica w wyglądzie jest ogromna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@mateo jesli idzie na handel to moze podbic troche cene w oczach mniej doswiadczonych palaczy. Szyszka zawsze "lepsza" od lisciucha🙃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zależało mi na kolorze ostatnio na yb był live i gość co robi zioło mówi że wyciągając kolor zawsze spada jakość palenia wolę jakość niż kolor

Może mogło być też dłuzej nie wiem wolałem nie ryzykować za dużo problemów miałem z nim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi