Lady Green 2,225 Napisano Niedziela o 09:09 9 minut temu, JarzynaSWDN napisał: a liście z spodu spełniają swoją funkcję Na spodzie rośliny nie widze ani jednego liścia. 😂 A jakby były to co by zasłaniały? Topy nad nimi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Niedziela o 09:14 Między innymi dzięki temu zabiegowi mam dostęp do wszystkich roślin przy podlewaniu nie muszę ich wyciągać, wilgotność diametralnie zmieniła się na korzyść i przetestowałem nowy trening 😉. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,170 Napisano Niedziela o 09:24 Za każdym razem co wyciągam wszystko żeby podlać mam taki pomysł na wycinkę. Ale zawsze powstrzymuje myśl, że każdy gram jest na wagę złota 🙂 Brawo za odwagę, zobaczymy jak to rosnąć teraz będzie. Nie było 👃przy tym fryzjerze? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 443 Napisano Niedziela o 09:36 23 minutes ago, Lady Green said: Na spodzie rośliny nie widze ani jednego liścia. 😂 A jakby były to co by zasłaniały? Topy nad nimi? Ale przecież zostawił wiatraki zaraz nad tym co wyciol z spodu i górę przerzedził, ja tak na następnym grow zrobię zamiast parasolek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,225 Napisano Niedziela o 09:52 @JarzynaSWDN spoko, śmieje się przecież tylko w zacytowanym tekście i próbuje się czepiać słówek. 😉 Btw, te ze spodu też potrafią stanąć na baczność i zasłaniać sąsiadów jeśli tylko dosięgną. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Niedziela o 19:54 Dzień 41 Witam. Chwasty mają się dobrze 😎 dostały jeść pod korek i niech rosną 💪 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 102 Napisano Niedziela o 19:55 @WymiataczMega jaka mają wysokosc jeśli można wiedzieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Niedziela o 19:56 @ZM-69 około metra 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 102 Napisano Niedziela o 20:06 @WymiataczMega Kurcze martwię się o swoje zeby podrosly maja w dniu dzisiejszym 28 dni (4tyg ) . I na tą chwilę mają +/- po 40-50 cm jedna sztuka jest największą i ma 65 cm . Myślę nad zmniejszeniem światła może z 40% na 30 % . Chyba że urosna same bez zmniejszania mocy światła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Niedziela o 20:09 @ZM-69 może wyżej lampę daj🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 102 Napisano Niedziela o 20:11 @WymiataczMega Lampa jest na 90 cm od szczytów. 🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Niedziela o 20:23 @ZM-69 twoje rośliny mają dobre warunki to tylko kwestia czasu jak wystrzelą 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 102 Napisano Niedziela o 20:27 @WymiataczMega Dziekuje 💪🙂 . Mam nadzieje 😃. Ogólnie w Ch*j ciekaw jestem jak to Wszystko wyjdzie u Ciebie codzinnie wchodzę i zaglądam czy coś pojawiło się u Ciebie nowego na Twojej Fotorelacji . Trzymam Kciuki 👌🌲🌲🌲🌲 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 525 Napisano Niedziela o 20:33 @WymiataczMega jaką szame zarzuciłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Niedziela o 21:19 @Adi_ejol grow 3ml/l, bloom 6ml/l, PK biotabs 4ml/l. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano Poniedziałek o 21:49 Witam. Dziewczyny mają już sucho😳. Do jutra przetrzymam je na głodzie 😎. Jutro wleci kociołek panoramiksa😉 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,483 Napisano 10 godzin temu Mamy podlewanie😎 Dostały samą wodę o wyregulowanym pH 👊 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach