JarzynaSWDN 351 Napisano 10 Listopada Dobra, dobra fryzjer za 2 dni i fotki na forum dla lajków 😂🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Listopada @WymiataczMega nudzi Ci się widzę.... Szkoda że tak daleko mieszkasz bo przydał byś mi się, ja od wczoraj nie mogę sie zmusić aby zrobić fryzjera automatom. A dziś to nawet jeszcze nie zaglądałam do namiotu. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 10 Listopada @JarzynaSWDN bo wy lubicie fotki😉 @Lady Green pije drinki, palę blanty, słucham muzyki i manipuluje przy dziewczynkach haha zaczną kwitnąć to nie będę miał co robić 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Listopada @WymiataczMega też słucham, trafiłam przypadkiem na jakiegoś Skórę, niektóre kawałki ma naprawdę całkiem ciekawe. No ale nie piję, nie palę i do niamiotu też chyba dziś nie trafię... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 12 Listopada Dzień 22 Witam. Dziewczyny coraz lepiej się prezentują 😉. Dostały około 5 l wody o wyregulowanym pH z root juice 3ml/l i grow 4ml/l. Kilka połamanych szczytów pięknie się przyjęło więc obeszło się bez amputacji. Pozdrawiam 👊 6 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 14 Listopada Kolejny dzień 😎. Rośliny ładne i zdrowe💚.Brak oznak kwitnienia. 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Piątek o 13:33 Instalowałem dzisiaj wyciąg z filtrem. Niestety podczas instalacji wszystko spadło mi na rośliny i o mało sam nie wpadłem do boxa😅🤦. Efektem jest kilka połamanych szczytów. Najgorzej oberwała sour diesel tj prawa na górze. Reszta "tylko" się położyła. Dziewczyny były dobrze podlane to szczyty strzelały jak zapałki. 2 1 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Piątek o 14:05 Na szczęście nie znęcam się nad nimi bo to automaty haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Sobota o 10:50 Siema. Dziewczyny po moich wojażach 😅 trochę się ogarnęły. Najgorzej poszkodowaną puściłem wolno. Może coś z niej wyrośnie. Pozdrawiam 👊 6 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano Sobota o 11:07 @WymiataczMega ważne że i one i Ty żyjecie. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano Sobota o 11:56 @WymiataczMega Piękny ogródek 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano Sobota o 12:22 @WymiataczMega Nie jest jeszcze najgorzej. Fajnie się podniosły znaczy że im to straszne 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano Sobota o 13:10 Do takich akcji wyciąga się planty na zewnątrz.... ja już to wiem i teraz Wymiatacz też już to wie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Sobota o 16:11 Dzień 26 Dwie dziewczyny pokazały preflowery👍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Sobota o 21:39 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Niedziela o 12:44 Witam wszystkich w niedzielę 😎. Rośliny wypełniają box według moich oczekiwań. Gdybym jednej nie połamał było by jeszcze lepiej 👍 dostały 5l wody z grow 5ml/l, bloom 3ml/l i oprysk z calmag. 2 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano Poniedziałek o 19:20 (edytowane) Przydałby się fryzjer😅 ale że to automaty wstrzymam się do konkretnego wejścia we flo. Dziewczyny idą jak burza 🔥💪 Edytowane Poniedziałek o 19:22 przez WymiataczMega 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano wczoraj o 09:07 Dzień 30 Witam. Rośliny nie spieszą się do kwitnienia. Pokazały gdzie nie gdzie preflowery i to na tyle. Bez problemu przyjęły 5l wody z 5ml/l grow i 5ml/l bloom o pH 6,5. Zapomniałem dodać że delikatnie poprawiłem LST 😎 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 18 godzin temu @WymiataczMega Jak byś ich nie połamał to by rozjebany boxa😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 18 godzin temu @swistbuds haha raczej 😉 a jeszcze kwitnąć dobrze nie zaczęły. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach