WymiataczMega 2,683 Napisano 20 Grudnia @Lady Green wciąż puchną 💪 🔥 i codziennie jedzą 😅 Zostały im 2-3 tygodnie życia 🥲. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 20 Grudnia 💚 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Sobota o 20:17 Siema 👊 jestem z jakimiś fotkami. Życzę wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku! 💚 1 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 1,030 Napisano Niedziela o 12:35 Wyglądają jak by chciały porozmawiać 🫣😅🤔 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Niedziela o 13:34 @mateo jeszcze im mało?! Codziennie rozmawiamy 😅. Pewnie znowu głodne haha 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Poniedziałek o 17:37 Dzień 63 Witam. Rośliny mają się dobrze 😎. Maczugi jeszcze puchną 💪. Lampa na 100%. Po świętach zmienię na 75% i zacznę dawać samą wodę. Zrobię również fryzjera przygotowującego na ścinkę. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i uważajcie jutro na ości 😉. Pozdrawiam 👊 4 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Środa o 09:57 Świąteczna aktualizacja 😎. Jesień zawitała do namiotu. Chwasty ostatni raz dostały nawozy. Czas każdej z odmian od kiełka do zbioru deklarowany przez producenta to 65-75 dni. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Środa o 10:56 @WymiataczMega Siemka czyli ty masz takie szybkie odmiany. Ja sugerowalem sie twoja fotorelacja i zaczolem sie martwic o moje rosliny . Ze nie dojda i ze miedzy moimi a twoim jest 3-4 tyg różnicy patrząc na stan twoich roslin a moich . A teraz wyszło że poprostu masz szybkie odmiany . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Środa o 10:59 @ZM-69 na takich odmianach mi zależało 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano Środa o 11:00 @ZM-69 Masz u siebie aktulanie 65 życia roslin ja u siebie mam jakis 52-53 dzien . Niektóre rośliny dopiero w pełni zaczęły u mnie kwitnąć. I porównując twoj 65 dzień a mój 53 dzień i stan twoich roślin a moich to przepaść 3-4 tygodniowa . Jeszcze napisales że powoli szykować będziesz się do ścinki. " i mowie sam do siebie kurwa przecież ja nic nie zbiorę jak.bede tez musiał robić scinke ... " @WymiataczMega Jestem ciekaw jaki będzie zbiór wagowy tych Kolb kukurydzy . 🌽🌽🌽🌽🌽. Szacujesz jakoś ile może wyjść tego na sucho ? @WymiataczMega Moja odmiana automatow potrzebuje średnio od 11-14 tygodni od nasiona do zbiorów wiec mam nadzieje ze wszystko spuchnie jak u Ciebie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Środa o 11:18 @ZM-69 jak będę miał 1g z 1w to będę zadowolony. Natomiast celuje w okolice 300g. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano Środa o 14:31 3 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Optymalizator 9 Napisano 9 godzin temu Ładne choineczki 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,723 Napisano 8 godzin temu Nie bylo mnie chwile a tu takie cuda😅 naprawde ladne topy👍👍🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,683 Napisano 3 godziny temu Piękna jesień 💚😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach