Skocz do zawartości
WymiataczMega

Automaty, biobizz, 60x60, lumatek attis 200w pro

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień 63

Witam. Rośliny mają się dobrze 😎. Maczugi jeszcze puchną 💪. Lampa na 100%. Po świętach zmienię na 75% i zacznę dawać samą wodę. Zrobię również fryzjera przygotowującego na ścinkę. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i uważajcie jutro na ości 😉. Pozdrawiam 👊 

IMG-20241223-WA0007.jpg

IMG-20241223-WA0008.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@WymiataczMega Siemka czyli ty masz takie szybkie odmiany. 

Ja sugerowalem sie twoja fotorelacja i zaczolem sie martwic o moje rosliny .

Ze nie dojda i ze miedzy moimi a twoim jest 3-4 tyg różnicy patrząc na stan twoich roslin a moich .

A teraz wyszło że poprostu masz szybkie odmiany .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ZM-69 Masz u siebie  aktulanie 65 życia roslin ja u siebie mam jakis 52-53 dzien .

Niektóre rośliny dopiero w pełni zaczęły u mnie kwitnąć. 

I porównując  twoj 65 dzień  a mój 53 dzień i stan twoich roślin a moich to przepaść 3-4 tygodniowa .

Jeszcze napisales że powoli szykować będziesz się do ścinki. 

" i mowie sam do siebie kurwa przecież ja nic nie zbiorę jak.bede tez musiał robić scinke  ... " 

@WymiataczMega Jestem ciekaw  jaki będzie zbiór wagowy tych Kolb kukurydzy . 🌽🌽🌽🌽🌽.

Szacujesz jakoś ile może wyjść tego na sucho ? 

@WymiataczMega Moja odmiana automatow potrzebuje  średnio od 11-14 tygodni od nasiona do zbiorów  wiec mam nadzieje ze wszystko spuchnie jak u Ciebie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi