WymiataczMega 2,859 Napisano 13 Grudnia 2024 Dzień 53 Mix odmian w boxie daje mega zapach🤤. Dziewczęta świeżo po śniadaniu 😉. Pozdrawiam 👊 6 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,496 Napisano 13 Grudnia 2024 @WymiataczMega oglądałeś dzieci kukurydzy? 😅 Tam też takie kolby były. 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green oglądałem haha mam chęć tam wskoczyć i buszować. Zapach jest obłędny 🥰 Dać im już lampę na 100%? Edytowane 13 Grudnia 2024 przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,496 Napisano 13 Grudnia 2024 @WymiataczMega ja bym już dała ale nie wiem jak u Ciebie ma się metraż do mocy lampy, no i jeszcze ta wysokość... Możesz spróbować ale podnieś lampę na max maxów jaki możesz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 13 Grudnia 2024 @Lady Green jutro może uda mi się ugrać kilkanaście centymetrów 😉 wtedy odpalę lampę na maksa i zobaczę jak się będą rośliny zachowywać 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,695 Napisano 13 Grudnia 2024 No 200W na 0.36 to może popalić. Niektórzy 100W maja na taki metraz i rosnie ladnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 14 Grudnia 2024 Witam. Poprzez kilka zabiegów w boxie udało mi się podnieść jeszcze kilka centymetrów lampę . Dałem ją na 100%😎. Zobaczę jak zachowają się rośliny. Usunąłem kilka wyjedzonych i zniszczonych liści. 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 14 Grudnia 2024 Dostały jeść 😎. Przyjmują full z lampy. Zobaczymy jak to będzie jutro wyglądało. 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 155 Napisano 14 Grudnia 2024 ale grube badyle mają 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 14 Grudnia 2024 @TaTTiTo Dobry sekator mam 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,496 Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega i jak tam idzie? Dziewczynkom nowe warunki odpowiadają? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 15 Grudnia 2024 Dzień 55 Witam. Dziewczyny wyglądają na średnio zadowolone ze 100% lampy. Na liściach pojawiły się pazurki. No nic 🥲 myślę że się przyzwyczają. Udanej niedzieli życzę 👊 @Lady Green chyba źle nie wyglądają? 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,496 Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega ciężko wyczuć... sam widzisz najlepiej... chyba jest ok... 👍🏻 Szkoda by było je stresować jakby miały przez to zwolnić, obserwuj... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,810 Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega z tym swiatlem to bym nie szalal. Jesli rosliny pokazuja, ze jest go za duzo moze sie to skonczyc w najgorszym jajcami😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 15 Grudnia 2024 @moonka o huj😳. 30°C teraz mają przy włączonym mieszającym. Chciałabym chociaż tydzień świecić 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 16 Grudnia 2024 Siema. Parę zdjęć przy podlewaniu 😎. Dziewczyny wyglądają na zadowolone. Mamy około połowy flo. 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 17 Grudnia 2024 Dziewczyny szybko się wyjadają 😳 odkąd lampa wali na full. Dolne liście wiatrakowe które wczoraj były jeszcze mocno zielone dzisiaj są jasne. Najwyższa pora zwiększyć dawki nawozów 😉 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Dzień 58 Rośliny nabrały wigoru. Puchną w oczach💪🔥 . Niewidoczne na zdjęciach wstydliwe dziewczyny z tylnego rzędu 😅 również mają potencjał 😎. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez WymiataczMega 3 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,859 Napisano 20 Grudnia 2024 Siema. Rośliny po zabiegach pielęgnacyjnych 😎. Wrzucam zdjęcia aktorek drugoplanowych. Pozdrawiam 👊 Kolby po pół metra 😅🔥👍 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,496 Napisano 20 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega dobra robota, wymiatają a będą jeszcze bardziej. 😉💪 I pomyśleć że na biobizzie... 😎👊 Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Lady Green 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach