WymiataczMega 3153 Napisano 13 Grudnia 2024 Dzień 53 Mix odmian w boxie daje mega zapach🤤. Dziewczęta świeżo po śniadaniu 😉. Pozdrawiam 👊 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2024 @WymiataczMega oglądałeś dzieci kukurydzy? 😅 Tam też takie kolby były. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 13 Grudnia 2024 (edytowane) @Lady Green oglądałem haha mam chęć tam wskoczyć i buszować. Zapach jest obłędny 🥰 Dać im już lampę na 100%? Edytowane 13 Grudnia 2024 przez WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2024 @WymiataczMega ja bym już dała ale nie wiem jak u Ciebie ma się metraż do mocy lampy, no i jeszcze ta wysokość... Możesz spróbować ale podnieś lampę na max maxów jaki możesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 13 Grudnia 2024 @Lady Green jutro może uda mi się ugrać kilkanaście centymetrów 😉 wtedy odpalę lampę na maksa i zobaczę jak się będą rośliny zachowywać 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2024 No 200W na 0.36 to może popalić. Niektórzy 100W maja na taki metraz i rosnie ladnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 14 Grudnia 2024 Witam. Poprzez kilka zabiegów w boxie udało mi się podnieść jeszcze kilka centymetrów lampę . Dałem ją na 100%😎. Zobaczę jak zachowają się rośliny. Usunąłem kilka wyjedzonych i zniszczonych liści. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 14 Grudnia 2024 Dostały jeść 😎. Przyjmują full z lampy. Zobaczymy jak to będzie jutro wyglądało. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 271 Napisano 14 Grudnia 2024 ale grube badyle mają 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 14 Grudnia 2024 @TaTTiTo Dobry sekator mam 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega i jak tam idzie? Dziewczynkom nowe warunki odpowiadają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 15 Grudnia 2024 Dzień 55 Witam. Dziewczyny wyglądają na średnio zadowolone ze 100% lampy. Na liściach pojawiły się pazurki. No nic 🥲 myślę że się przyzwyczają. Udanej niedzieli życzę 👊 @Lady Green chyba źle nie wyglądają? 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega ciężko wyczuć... sam widzisz najlepiej... chyba jest ok... 👍🏻 Szkoda by było je stresować jakby miały przez to zwolnić, obserwuj... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2024 @WymiataczMega z tym swiatlem to bym nie szalal. Jesli rosliny pokazuja, ze jest go za duzo moze sie to skonczyc w najgorszym jajcami😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 15 Grudnia 2024 @moonka o huj😳. 30°C teraz mają przy włączonym mieszającym. Chciałabym chociaż tydzień świecić 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 16 Grudnia 2024 Siema. Parę zdjęć przy podlewaniu 😎. Dziewczyny wyglądają na zadowolone. Mamy około połowy flo. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 17 Grudnia 2024 Dziewczyny szybko się wyjadają 😳 odkąd lampa wali na full. Dolne liście wiatrakowe które wczoraj były jeszcze mocno zielone dzisiaj są jasne. Najwyższa pora zwiększyć dawki nawozów 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Dzień 58 Rośliny nabrały wigoru. Puchną w oczach💪🔥 . Niewidoczne na zdjęciach wstydliwe dziewczyny z tylnego rzędu 😅 również mają potencjał 😎. Edytowane 18 Grudnia 2024 przez WymiataczMega 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 20 Grudnia 2024 Siema. Rośliny po zabiegach pielęgnacyjnych 😎. Wrzucam zdjęcia aktorek drugoplanowych. Pozdrawiam 👊 Kolby po pół metra 😅🔥👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Grudnia 2024 (edytowane) @WymiataczMega dobra robota, wymiatają a będą jeszcze bardziej. 😉💪 I pomyśleć że na biobizzie... 😎👊 Edytowane 20 Grudnia 2024 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach