WymiataczMega 2,548 Napisano 28 Listopada @ZM-69 dzięki 👍 Daje bloom i topmax. Kolejne podlanie dostaną PK z biotabs. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 29 Listopada Siema. Jestem z aktualizacją 😉. Rośliny wypiły 6 litrów wody z bloom 5ml/l, topmax 5ml/l i PK biotabs 3ml/l. Rośliny idą ładnie w miarę równo. Zaczynam widzieć różnicę co do odmian. Pozdrawiam 👊 2 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,286 Napisano 30 Listopada @WymiataczMega aż tyle im lejesz? Topmax to wychodzi Ci zalecana dawka x5, wiem że nie zaszkodzi ale czy pomoże? Oto jest pytanie. 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada @Lady Green musiałem opróżnić buteleczki 😉 myślę że nic im się nie stanie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,286 Napisano 30 Listopada @WymiataczMega aha... myślałam że to Twoja dawka startowa. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada @Lady Green teraz już głównie będą dostawać PK biotabs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano 30 Listopada Top max to głównie cukry nie ma w składzie NPK wiec chyba nie da się go przedawkowac albo bardzo o to ciężko. Biobloom tez jest dosyć slaby, z tej trójki tylko z bio pk bym uważał 🙃 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada @Boczelli zgadza się 👍 Nie chcę żeby dziewczyny przedawkowały😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 461 Napisano 30 Listopada Ta, nawet biobizz mówi że jedyne na co uważać to bio bloom I calmag ale dopóki nie przekraczasz tej maksymalnej dawki to nic im nie będzie, NPK biobizz w maksymalnej dawcę jest poniżej 10, najbardziej to na calmag uważać bo to naturalny wapń i jak roślina nie użyje to się odkłada w donicy i pH leci w górę i i zachodzi reakcja z fosforem, a reszta to nie nawozy tylko cukry i nie zwiększają NPK 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada Dziewczyny stale narażone na stres. Uważam że to je wzmocni. Ewentualnie słabe odpadną 😅 Pozbyłem się kiepsko rokujących szczytów 😎 przemyślałem i rezygnuje z popcornu. 3 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 569 Napisano 30 Listopada @WymiataczMega ja myślę zrobić to samo z moimi, wrzucisz kilka zdjęć kwiatów żebym się mógł wzorować etapem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 91 Napisano 30 Listopada @WymiataczMega Grubo z nim pojechałeś. Ile zostawiłeś pięter? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada @swistbuds 4-5 pięter zostawiłem @Adi_ejol teraz to krajobraz po wojnie 😅 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 569 Napisano 30 Listopada @WymiataczMega będę się wzorowal, który to tydzień flo? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada @Adi_ejol chyba drugi 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 91 Napisano 30 Listopada @WymiataczMega Będą fajne rakiety jak wycieles popcorn 🚀 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 30 Listopada @swistbuds liczę na to. Ogarną się po treningu to dostaną 100% słońca i niech się dzieje 🔥 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,286 Napisano 1 Grudnia @WymiataczMega grubiutko. Mogłeś troche listków zostawić na dole (wyciąć tylko popcorn) i tak nic by one nie zasłaniały a pracowały by dla roślinki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,548 Napisano 1 Grudnia @Lady Green zaraz je przykleje 😉 jest jak jest 😅 zaraz urosną nowe 💚 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 461 Napisano 1 Grudnia A mi się wydaje że raczej zrobiłeś dobrze, światło ma dostęp do większości kwiatów na dole a liście z spodu spełniają swoją funkcję, ja zrobiłem na odwrót i trochę lipa bo wtedy górne liście tworzą parasol i zasłaniają topy niżej, następną roślinę zrobię na odwrót 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach