WymiataczMega 3153 Napisano 28 Listopada 2024 @ZM-69 dzięki 👍 Daje bloom i topmax. Kolejne podlanie dostaną PK z biotabs. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 29 Listopada 2024 Siema. Jestem z aktualizacją 😉. Rośliny wypiły 6 litrów wody z bloom 5ml/l, topmax 5ml/l i PK biotabs 3ml/l. Rośliny idą ładnie w miarę równo. Zaczynam widzieć różnicę co do odmian. Pozdrawiam 👊 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2024 @WymiataczMega aż tyle im lejesz? Topmax to wychodzi Ci zalecana dawka x5, wiem że nie zaszkodzi ale czy pomoże? Oto jest pytanie. 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 @Lady Green musiałem opróżnić buteleczki 😉 myślę że nic im się nie stanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2024 @WymiataczMega aha... myślałam że to Twoja dawka startowa. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 @Lady Green teraz już głównie będą dostawać PK biotabs. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2024 Top max to głównie cukry nie ma w składzie NPK wiec chyba nie da się go przedawkowac albo bardzo o to ciężko. Biobloom tez jest dosyć slaby, z tej trójki tylko z bio pk bym uważał 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 @Boczelli zgadza się 👍 Nie chcę żeby dziewczyny przedawkowały😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2024 Ta, nawet biobizz mówi że jedyne na co uważać to bio bloom I calmag ale dopóki nie przekraczasz tej maksymalnej dawki to nic im nie będzie, NPK biobizz w maksymalnej dawcę jest poniżej 10, najbardziej to na calmag uważać bo to naturalny wapń i jak roślina nie użyje to się odkłada w donicy i pH leci w górę i i zachodzi reakcja z fosforem, a reszta to nie nawozy tylko cukry i nie zwiększają NPK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 Dziewczyny stale narażone na stres. Uważam że to je wzmocni. Ewentualnie słabe odpadną 😅 Pozbyłem się kiepsko rokujących szczytów 😎 przemyślałem i rezygnuje z popcornu. 3 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 679 Napisano 30 Listopada 2024 @WymiataczMega ja myślę zrobić to samo z moimi, wrzucisz kilka zdjęć kwiatów żebym się mógł wzorować etapem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2024 @WymiataczMega Grubo z nim pojechałeś. Ile zostawiłeś pięter? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 @swistbuds 4-5 pięter zostawiłem @Adi_ejol teraz to krajobraz po wojnie 😅 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 679 Napisano 30 Listopada 2024 @WymiataczMega będę się wzorowal, który to tydzień flo? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 @Adi_ejol chyba drugi 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Listopada 2024 @WymiataczMega Będą fajne rakiety jak wycieles popcorn 🚀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 30 Listopada 2024 @swistbuds liczę na to. Ogarną się po treningu to dostaną 100% słońca i niech się dzieje 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2024 @WymiataczMega grubiutko. Mogłeś troche listków zostawić na dole (wyciąć tylko popcorn) i tak nic by one nie zasłaniały a pracowały by dla roślinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 1 Grudnia 2024 @Lady Green zaraz je przykleje 😉 jest jak jest 😅 zaraz urosną nowe 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Grudnia 2024 A mi się wydaje że raczej zrobiłeś dobrze, światło ma dostęp do większości kwiatów na dole a liście z spodu spełniają swoją funkcję, ja zrobiłem na odwrót i trochę lipa bo wtedy górne liście tworzą parasol i zasłaniają topy niżej, następną roślinę zrobię na odwrót @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach