swistbuds 80 Napisano 20 Listopada @WymiataczMega Szczęście w nieszczęściu 🤣 ale wyszło fajnie😍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,377 Napisano 20 Listopada Aż wróciłem do pierwszej strony zeby zobaczyć co to za automaty tak ladnie idą 😅 a moze to po prostu dobra rynka growera 😎 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Czwartek o 21:14 Witam. Drobna kosmetyka😎 Oberwałem kilka starych wiatrakowych z dołu. Lecimy dalej 😉 6 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 73 Napisano Czwartek o 21:22 @WymiataczMega Dobrze to wygląda. Ile dni mają twoje auto ? Oraz jaka wysokość mają... ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Czwartek o 21:26 @ZM-69 31 dni😅 40-50cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 73 Napisano Czwartek o 21:27 @WymiataczMega Pieknie to wyglada . Ciekawe co bedzie jak zaczną kwitnąć 🫣🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Czwartek o 21:30 @ZM-69 niedługo się przekonamy 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Piątek o 11:16 Siema. Zaczynam zbijać wilgotność 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Piątek o 20:05 7 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Niedziela o 10:59 Dzień 34 Witam. Rośliny przeszły drastycznego fryzjera 🥵. Zrobię jeszcze jednego pod koniec flo. Usunąłem ok 30% szczytów . Wyglądają jak po wojnie. Kombinuje teraz z ich optymalnym ustawieniem. Dostały 5l wody z grow 4ml/l, bloom 5ml/l o pH 6,5. Pozdrawiam 👊 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,174 Napisano Niedziela o 11:41 @WymiataczMega brawo, twardym warto w tej walce być. 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Niedziela o 12:38 (edytowane) Mamy to 😎. Wilgotność na zadowalającym poziomie 👍 Edytowane Niedziela o 12:40 przez WymiataczMega 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano Poniedziałek o 13:52 Rośliny pięknie idą 😎 wyciągają haczyki z ziemi💪🔥. Mogły by już zacząć konkretnie kwitnąć. 4 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 19 godzin temu Dzień 36 Usunąłem jeszcze kilka słabo rokujących szczytów. 2 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,386 Napisano 17 godzin temu W niedzielę 5 litrów wlałem a dziś już donice lekkie 😅. Zaczynają wkręcać się konkretnie we flo👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach