JarzynaSWDN 578 Napisano 10 Listopada 2024 Dobra, dobra fryzjer za 2 dni i fotki na forum dla lajków 😂🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 10 Listopada 2024 @WymiataczMega nudzi Ci się widzę.... Szkoda że tak daleko mieszkasz bo przydał byś mi się, ja od wczoraj nie mogę sie zmusić aby zrobić fryzjera automatom. A dziś to nawet jeszcze nie zaglądałam do namiotu. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 10 Listopada 2024 @JarzynaSWDN bo wy lubicie fotki😉 @Lady Green pije drinki, palę blanty, słucham muzyki i manipuluje przy dziewczynkach haha zaczną kwitnąć to nie będę miał co robić 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 10 Listopada 2024 @WymiataczMega też słucham, trafiłam przypadkiem na jakiegoś Skórę, niektóre kawałki ma naprawdę całkiem ciekawe. No ale nie piję, nie palę i do niamiotu też chyba dziś nie trafię... 🤷♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 12 Listopada 2024 Dzień 22 Witam. Dziewczyny coraz lepiej się prezentują 😉. Dostały około 5 l wody o wyregulowanym pH z root juice 3ml/l i grow 4ml/l. Kilka połamanych szczytów pięknie się przyjęło więc obeszło się bez amputacji. Pozdrawiam 👊 6 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 14 Listopada 2024 Kolejny dzień 😎. Rośliny ładne i zdrowe💚.Brak oznak kwitnienia. 5 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 15 Listopada 2024 Instalowałem dzisiaj wyciąg z filtrem. Niestety podczas instalacji wszystko spadło mi na rośliny i o mało sam nie wpadłem do boxa😅🤦. Efektem jest kilka połamanych szczytów. Najgorzej oberwała sour diesel tj prawa na górze. Reszta "tylko" się położyła. Dziewczyny były dobrze podlane to szczyty strzelały jak zapałki. 2 1 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 15 Listopada 2024 Na szczęście nie znęcam się nad nimi bo to automaty haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 16 Listopada 2024 Siema. Dziewczyny po moich wojażach 😅 trochę się ogarnęły. Najgorzej poszkodowaną puściłem wolno. Może coś z niej wyrośnie. Pozdrawiam 👊 6 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,544 Napisano 16 Listopada 2024 @WymiataczMega ważne że i one i Ty żyjecie. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 709 Napisano 16 Listopada 2024 @WymiataczMega Piękny ogródek 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 118 Napisano 16 Listopada 2024 @WymiataczMega Nie jest jeszcze najgorzej. Fajnie się podniosły znaczy że im to straszne 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,339 Napisano 16 Listopada 2024 Do takich akcji wyciąga się planty na zewnątrz.... ja już to wiem i teraz Wymiatacz też już to wie 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 16 Listopada 2024 Dzień 26 Dwie dziewczyny pokazały preflowery👍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 16 Listopada 2024 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 17 Listopada 2024 Witam wszystkich w niedzielę 😎. Rośliny wypełniają box według moich oczekiwań. Gdybym jednej nie połamał było by jeszcze lepiej 👍 dostały 5l wody z grow 5ml/l, bloom 3ml/l i oprysk z calmag. 2 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 18 Listopada 2024 (edytowane) Przydałby się fryzjer😅 ale że to automaty wstrzymam się do konkretnego wejścia we flo. Dziewczyny idą jak burza 🔥💪 Edytowane 18 Listopada 2024 przez WymiataczMega 4 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 20 Listopada 2024 Dzień 30 Witam. Rośliny nie spieszą się do kwitnienia. Pokazały gdzie nie gdzie preflowery i to na tyle. Bez problemu przyjęły 5l wody z 5ml/l grow i 5ml/l bloom o pH 6,5. Zapomniałem dodać że delikatnie poprawiłem LST 😎 3 1 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 118 Napisano 20 Listopada 2024 @WymiataczMega Jak byś ich nie połamał to by rozjebany boxa😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,897 Napisano 20 Listopada 2024 @swistbuds haha raczej 😉 a jeszcze kwitnąć dobrze nie zaczęły. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach