ZM-69 201 Napisano 5 Listopada 2024 @WymiataczMega który dzień życia mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 5 Listopada 2024 @ZM-69 mają chyba 15 dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 8 Listopada 2024 Dzień 18 Rośliny dostają root juice 3ml/l i biogrow 3ml/l. pH 6,3. 5 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 9 Listopada 2024 (edytowane) Witam. Pozbyłem się dolnych pięter i kilku wiatrakowych😎. Rośliny ładne zdrowe 💚. FIM wszedł wszystkim elegancko. Dostają 3ml/l root juice i 3ml/l. Przyjęły łącznie 3 litry 💪 Edytowane 9 Listopada 2024 przez WymiataczMega 6 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FantastycznyPanLis 93 Napisano 9 Listopada 2024 Ślicznie wyglądają, oby rosły zdrowiutkie i niczego im nie brakowało 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 579 Napisano 9 Listopada 2024 Chyba troszkę ruszyły z kopyta ? Dobrze to wygląda, może i ta ziemia też miała problem z pH na początku dlatego takie zamulone były, oby do przodu i zdrowo 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 9 Listopada 2024 @JarzynaSWDN wszystko już ok. Panikę sieje bo niecierpliwy i w gorącej wodzie kąpany jestem 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 156 Napisano 10 Listopada 2024 Dasz rade byczku zrobić zdj z przybliżeniem szczytów po fim? chce obserwować efekty 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 10 Listopada 2024 @TaTTiTo oczywiście chociaż nie potrafię dobrze pokazać tego na zdjęciu ale zyskałem więcej szczytów jak po toppingu. Efekt cięcia jest od momentu tych poprzecinanych liści. Jak się zaczną formować topy powinno być to dobrze widać 😉 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 10 Listopada 2024 @WymiataczMega jesteś pewien że fim się udał? A przypadkiem nie przyciąłeś tylko listków? 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 118 Napisano 10 Listopada 2024 @Lady Green @WymiataczMega Też mi się tak wydaje ale może zdjęcia tego nie oddają. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 10 Listopada 2024 @Lady Green to mój debiut nie mam punktu odniesienia. Szczyty wyglądają inaczej jak po toppingu. Zdecydowanie mam więcej szczytów niż bez cięcia. Tak ciąłem jak niżej. Gdzieś 80% obciąłem szczytu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,786 Napisano 10 Listopada 2024 @WymiataczMega co ona taka zolta? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 10 Listopada 2024 @Boczelli tak na zdjęciu wygląda. Nabite fest są 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,552 Napisano 10 Listopada 2024 @WymiataczMega ja też się nie znam na tyle aby stwierdzić w 100% ale tak mi się wydaje jak napisałam. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 10 Listopada 2024 @Lady Green Więc jest jak jest 😅 @TaTTiTo nie sugeruj się moim fimem bo kurwa chyba nie trafiłem 🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,898 Napisano 10 Listopada 2024 Po tych fotach rowniez stwierdzam, ze fim sie nie udal🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 10 Listopada 2024 No nic proszę państwa. Ciągnę ten wózek dalej. Wybaczcie wprowadzenie w błąd że cięcia się udały. Chociaż wierzę że wpłyną one w pozytywny sposób na strukturę topów, plon itd😎 Dzień 20 Dziewczyny dostały świeżej ziemi do pełna, 4 litry wody z root juice 3ml/ i grow 4ml/l i lekkie LST. 6 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 118 Napisano 10 Listopada 2024 @WymiataczMega Nic straconego. Ważne że próbowałeś następnym razem będziesz wiedział żeby ciąć niżej. Jak to się mówi nie odrazu Rzym zbudowano 😉 Leć z tym dalej Powodzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,899 Napisano 10 Listopada 2024 Poprawiłem LST😎 do flo postaram się zostawić je w spokoju. 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach