WymiataczMega 2,332 Napisano 25 Października @WBB automaty a tak wolno rosną 😠 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @WymiataczMega korzeń idzie 😄 jeszcze Ci wyjebie w kosmos 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 25 Października @Grzechoczący Grzechotnik ufff 😉 stresuje się bo gamonie mi dogryzają 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Października @WymiataczMega podpuszczają. Świnie 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 25 Października Testerowi strzele z ucha i się uspokoją ancymony . 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 27 Października Dzień 6 Witam 😎. Póki co wieje nudą. Pozdro 👊 7 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 30 Października Dzień 9 Elo. Sytuacja wygląda następująco 😉. 6 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 1 Listopada Dwie rośliny z przodu przeszły fim. Reszta poczeka dzień lub dwa. Dostają wodę o wyregulowanym pH z root juice. Pozdrawiam 👊 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 1 Listopada Jestem ciekaw efektu fim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 1 Listopada @TaTTiTo ja też. Poczekamy zobaczymy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 2 Listopada @WymiataczMega ile z tych 4 szt ściągniesz ? Przekroczysz 200g ?😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 2 Listopada @Katastrofedens za wcześnie na szacowanie. po 50 z jednej na słabszej lampie ściągałem. Czemu pytasz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 2 Listopada @WymiataczMega bo ja z jednej w takim boxie ścigam od 200-220g 😅 ale lampa Lumatek atis 300w skręcona na 50% max 🤷♂️ i się zastanawiam czy da się więcej jeszcze wyciognac z tego 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 2 Listopada @Katastrofedens czy dwie czy cztery sztuki miałem to za każdym razem wynik był około 200. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 4 Listopada Wszystkie dziewczyny są po fim. Lampa 50% na 60cm. Daje zdjęcia roślin po wcześniejszym cięciu 👊 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 4 Listopada (edytowane) @WymiataczMega już 50%? Edit. Dobra bo zajebałem się że to 300w jest 😅 Edytowane 4 Listopada przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 4 Listopada @Boczelli myślę że 100w nie zaszkodzi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 4 Listopada Jednak zmniejszyłem lampę na 25% do odwołania 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 4 Listopada (edytowane) ja znowu lampę trzymam nisko w granicach 20-30cm od najwyższego szczytu Na tym etapie swoją lampą świecił bym 100-150w w odległości 25-30cm Wracając do tematu w swoim pierwszym grow trzymałem ponad metr nad dziewczynkami i nie było lipy hahha Edytowane 4 Listopada przez TaTTiTo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,332 Napisano 5 Listopada Siema. Chwasty zamieniłem miejscami. Zrobiłem delikatny trening w celu odsłonięcia szczytów. Na tą chwilę koniec treningów. Po zabiegu dostały oprysk z calmag. Niestety różnica we wzroście jest duża. Pozdrawiam 👊 3 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach