WymiataczMega 2,312 Napisano 16 Października Witam szanownych forumowiczów 😎. Zaczynamy to co misie lubią najbardziej. - nasiona 4 szt auto * sour diesel z BF * watermelon zkittlez z BF * purple punch z BF * blue dream z life seeds - lumatek attis 200w pro - growbox 60x60x180 - wyciąg z filtrem - wentylator mieszający - miernik pH - donice 30x30 - ziemia allmix biobizz - mikoryza - nawozy: * Root juice, grow, bloom, topmax, PK biotabs, calmag Trening: 2x topping i lst. 1 2 9 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 16 Października @WymiataczMega będzie zaglądanie, powodzenia 💪 Gdzie zdjęcia? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 16 Października (edytowane) @Boczelli tylko wszystko mi kurierzy dostarczą to wrzucę fotki 😉. Jak to u mnie, będzie ich w opór haha Edytowane 16 Października przez WymiataczMega 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 16 Października Czyli strategia podobna do mojej żeby już nie przekładać startu... pestki najpierw do wody i odwrotu już nie ma 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 16 Października @WBB dokładnie 😁 bo się zabieram jak jeż do pierdol..ia😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 467 Napisano 16 Października Powodzenia szefie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TaTTiTo 121 Napisano 16 Października Miałem pierwszym razem * blue dream z life seeds bardzo krzaczasta duży plon usypiacz. Zasiadam do obserwacji 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 16 Października Automatow lepiej nie trenować przez topping, bo Ci za duzo kwiatów urośnie 😄 powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 17 Października Witam. Pestki po nocy w kieliszkach z wodą z dodatkiem root juice, lądują w pojemniku w ciepłym i ciemnym miejscu 😉. Graty do weekendu będę miał na stanie. Więc do weekendu mordeczki 👊 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 19 Października Wszystkie pestki elegancko wykiełkowały 👍. Ładuje towarzystwo wieczorem w donice i zaczynamy😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 19 Października Kiełki wleciały w allmix biobizz wymieszanej z mikoryzą. Wierzch ziemi spryskałem wodą z root juice. Do wtorku używam niezawodnej ts1000👍 3 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 20 Października (edytowane) Witam. Wszystkie rośliny są już na powierzchni 💚. Kolejne grow 100% kiełkowalności😅 Edytowane 20 Października przez WymiataczMega 3 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 22 Października Dzień 1 Witam. Lumatek na swoim miejscu 🥰. Idealnie pokrywa box. Dziewczynki dostają wodę z root juice. 8 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 22 Października Kurde staje mi jak widzę te fioletowe barwy Lumateków 🙂 Też bez nawilżacza pojedziesz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 22 Października @WBB elegancki sprzęt 👍 zobaczymy co z pod niego wyjdzie. Nawilżacza nie używam. Sam nim jestem 🤦. Spryskuje wodą dwa razy dziennie ziemię w donicach i jest 65-80%. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 22 Października @WymiataczMega hmmm... to może ja bym też chociaż raz dziennie spryskiwał... bo nie mam boxa pod ręka przy lodówce 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 72 Napisano 22 Października Fajnie tam masz 👍Czysto i na wypasie z Lumatekiem Powodzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 24 Października Dzień 3 Lampa na 25% około 60cm. Podlane po około setce wody z root juice. 5 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 24 Października @WymiataczMega pięknie równiutko idą. 👍🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 25 Października @WymiataczMega trochę małe 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach