Chrupekk 4 Napisano 18 Października 2019 Witam, mam dylemat, a mianowicie jedni mówią że przekwitla już, a inni że można już ścinać, fioletowe liście... czy to normalne? Czy wszystko jest ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 18 Października 2019 Fajnie by bylo jakbys dal fotke mikro zeby bylo widac kolor jaki maja trichomy. Jesli mialbym doradzac z tych fotek to ja bym juz kosil. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 18 Października 2019 @Chrupekk Fioletowe liście... na moje to już chyba taki genotyp ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chrupekk 4 Napisano 18 Października 2019 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chrupekk 4 Napisano 18 Października 2019 Ścinać,czy czekać jeszcze parę dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 18 Października 2019 @Chrupekk topy nie są zbytnio napuchnięte zapewne nie są dojrzałe w pełni, zależy jaką masz pogodę jak jest w miarę dobra i nie pojawia się pleśń to możesz trzymać, ale sam musisz ocenić sytuację z pogodą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chrupekk 4 Napisano 18 Października 2019 @Tester na plusie i to nawet dobrym, sądzę że 7 dni i bd można kosic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach