Miszkakiszka497 2 Napisano 13 Października To moja pierwsza uprawa indoor, chciałbym was prosić o wasze ewentualne porady i wskazówki. -Lampa mars hydro ts1000 -Nasionko no name -Nawóz to planton K Treningi - Lst i Topping Namiot i inne potrzebne rzeczy będą pod koniec tygodnia. Roślinka przeniesiona z outdoor na indoor jest w drugim tyg kwietnia.Lampa 30cm nad szczytami ustawiona na 60%. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 13 Października (edytowane) Planton K jaki oldschool 😁 Edytowane 13 Października przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października Ładna zdrowa sztuka, pilnuj niedoborów, uzupełniaj i byle do celu. 🍀 Będę śledził, wyglada to ciekawie i jestem ciekaw jak sobie poradzi po przeniesieniu. To jakby bezdomnego nagle zamknąć w pomieszczeniu. Ciekawie się zapowiada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 14 Października @Tezeusz normalnie sobie poradzi. Sporo osob wstawia outy na flow do boxa bo pogoda jest jaka jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października Nigdy nie wystawiałem, cholercia, a myślałem ze wiem prawie wszystko xdd a tu takie niespodzianki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 16 Października 18 Dzień Kwitnienia Roślinka wygląda na zdrową dostała dziś nawozu, widać że dobrze rośnie. Zastanawiam się nad wycięciem dolnych parti tylko Nw czy jest sens czy zostawić tak jak jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 19 Października 21 dzień kwitnienia Roślinka rośnie jak na drożdżach.Lampa świeci na 70% 30cm od szczytów. Roślinka ma pozawijane liście do góry i trochę żółkną końcówki co może być przyczyną ? filtered-2C8AAA47-C927-4CF8-B925-A760E4034301.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 365 Napisano 19 Października (edytowane) Za dużo światła, lampę do góry podnieś, na 50cm, ile to ma wat? Ja mam 100w na 50cm i też trochę już za dużo Edytowane 19 Października przez JarzynaSWDN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 19 Października @JarzynaSWDN 150w 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 365 Napisano 19 Października To tak jak u mnie, mały box to i nawet mały led pali roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 26 Października 28 dzień kwitnienia Roślinka ładnie rośnie końcówki uschnięte chyba od nawozu bo ma sporo azotu.Robic jej fryzjera jakiegoś czy zostawić tak jak jest ? Lampa 40cm od szczytów moc 70%. Zakupiłem nawóz canna pk13/14 lać go razem z plonton k czy tylko jednego używać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 26 Października @Miszkakiszka497 planton K to się dawało 20lat temu jak nic innego nie było, zostaw sobie go dla pelargoni a do konopi lej normalne pk. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 365 Napisano 26 Października Canna pk 13/14 leje sie tylko 3 dawki w jeden specyficzny tydzień i tyle, spalisz tym roślinę jak będziesz tego tak jak zwykły nawóz używać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 29 Października (edytowane) 31 dzień kwitnienia Roslinka zaczyna żółknąć nie wiem czym jest to spowodowane może ktoś jest w stanie to zdiagnozować? IMG_2426.mov IMG_2426.mov IMG_2426.mov Edytowane 29 Października przez Miszkakiszka497 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 29 Października @Miszkakiszka497 zdjęcie wstaw porządnie. Pewnie chwast się wyjada🤔. To normalne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 29 Października @WymiataczMega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 29 Października Nie chce cie martwic ale nie wyglada ona obiecujaco. Jesli to nasionko no name to moim zdaniem bylo ono z palenia. Doslownie identycznie wygladal moj outdoor z nasiona. Budowa rosliny oraz kwiatow w 100% taka sama. Nie bedzie z niej nic ciekawego a napewno nie dobre palenie. Moge sie mylic ale... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 30 Października @moonka Nasiono zamawiałem z neta ale nasiona zostały pomieszanie więc nw co to za odmiana dlatego napisałem no name być może taki gen. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkakiszka497 2 Napisano 5 Listopada 36 dzień kwitnienia Roślinka nie wygląda najlepiej.Przyczyną był raczej mój błąd ponieważ lampa świeciła tylko 6 godzin resztę czasu była wyłączona. Zobaczymy co się zmieni w przeciągu kilku dni. Od kilku dni nie lałem pk13/14 tylko sama woda. Ile lać pk ml na 1.5l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 6 Listopada Tak jak posalem wczesniej... szkoda twojego czasu, pradu i pieniedzy bo nic z niej nie bedzie. Ja trzymalem swoja tylko dla tego, ze stala na podworku i nie wymagala nakladow finansowych. Finalnie cos tam na niej bylo ale od 2 miesiecy sciete lezy schowane i nie wiem co z tym gownem zrobic😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach