Maslan 0 Napisano 12 Października Siemka! Chciałem w końcu zainwestować w growboxa bo już mnie denerwuje ta światło w pokoju I tutaj pytanie jaki sklep anonimowy internetowy wybrać upatrzyłem growboxy na siobizz , growshop i growweed Chciałbym to zamówić jak na stronie ganjafarmer że podaje ich numer tel płatność blik i bez podawania imienia i nazwiska przy zamówieniu chociaż tutaj chyba i tak można zmyśleć ale i tak trzeba ten numer tel podać ale nie mam pewności czy przyjdzie kod qr na e-maila do paczkomatu doradźcie coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Października @Maslan Zamawiaj normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslan 0 Napisano 13 Października Teraz, Kibic napisał: @Maslan Zamawiaj normalnie No ale strona growweed "weed" w nazwie troche sie cykam jeszcze do paczkomatu nie można tylko kurier na adres Napewno nie gromadzą danych czy coś wpisując fraze grow weed na tym forum w wyszukiwarce to niby dużo ludzi kupuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 13 Października @Maslan to zamow na słupa albo jedz i osobiście kup co za problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Października Zamów na stronie Kaufland.pl , mają boxy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 13 Października @Kumpel faktycznie maja XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 55 Napisano 13 Października @Growerseed to olbrzymia sieć z ogromnym zatowarowaniem, śmiało można zamawiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 14 Października Te produkty są legalne wiec nikt tego nie monitoruje od tak, nie popadaj w paranoje na starcie bo ze strachu bedziesz cioł jeszcze zanim urośnie. A i tak najlepszym rozwiazaniem jest pojechać do sklepu i zapłacić gotówką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października @Maslan. Serio z mojego doświadczenia, zamawiałem growboxy w growbox plna allegro, na olx, i w drugą stronę pozbywałem się wszystkiego na allegro lokalnie i było to już jakiś czas temu i nigdy żadnych nieprzyjemności nie miałem, łącznie z tym że jak sprzedawałem ostatniego growboxa to miałem odbiór osobisty i na luzie. Nasionka brałem z RQS bezpośrednio od nich ze sklepu i innych sklepów nigdy żadnych nieprzyjemności, gdybym miał teraz zacząć od zera to poszukał bym sklepu z najlepszymi cenami i się nie zastanawiał nad tym, jedyne czego się trzymaj to nie chwal się nikomu NIKOMU (dobrze to zrozum) i rób na własny użytek to możesz wtedy spać spokojnie. Pamiętaj NIKOMU nawet najlepszemu kumplowi. Żona może wiedzieć a nawet musi. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 14 Października 7 minut temu, Tezeusz napisał: Żona może wiedzieć a nawet musi taaa.... moja mnie policją straszy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października 5 minut temu, WBB napisał: taaa.... moja mnie policją straszy 🙂 Ahahahha dobre. Moja czasem tylko marudziła że jak się wchodzi do domu to czuć. Jak by mi takie zastraszanie wprowadziła to bym zmienił na inny model 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 14 Października @Tezeusz już dawno bym ją zwolnił tylko gdzie pójdę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października 4 minuty temu, WBB napisał: @Tezeusz już dawno bym ją zwolnił tylko gdzie pójdę Ja bym poszedł do lasu 😄 i niech się dzieje co chce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 14 Października 2 godziny temu, WBB napisał: taaa.... moja mnie policją straszy 🙂 Daj jej zajarać i będziesz ja straszył współudziałem 🙈🙈🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 14 Października (edytowane) @WBB prosta sprawa. Prosisz stara zeby pomogła Ci podlewac czy zrobic cokolwiek przy roślinkach. Ona zabiera się do roboty, a Ty cykasz jej foty i w razie czego mowisz że masz dowody na współudział jak wyżej bo samo jaranie to za malo 😅 Edytowane 14 Października przez Boczelli 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 214 Napisano 14 Października @Maslan ja zamówiłem i potem 3 miesiące odzyskiwałem pieniądze teraz tylko i wyłącznie producent wchodzi w grę @Tezeusz a co do żony to jak przyjdzie do rozstania to można być pewnym że w akcje zemsty możesz mieć nalot 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 7 Napisano 14 Października @PogromcaBaobabow Na szczęście u mnie na rozstanie nie ma szans, zbyt fajnie nam i zbyt wiele lat minęło, a nawet jakby to ostatniego namiotu pozbyłem się ponad rok temu, a tam gdzie stały dziewczyny teraz stoją rowery 😄 Więc u mnie bezpiecznie 😄 co niezmienia faktu że kusi coś zbroić, ale juz na pewno nie w domu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach