Maslan 0 Napisano 12 Października 2024 Siemka! Chciałem w końcu zainwestować w growboxa bo już mnie denerwuje ta światło w pokoju I tutaj pytanie jaki sklep anonimowy internetowy wybrać upatrzyłem growboxy na siobizz , growshop i growweed Chciałbym to zamówić jak na stronie ganjafarmer że podaje ich numer tel płatność blik i bez podawania imienia i nazwiska przy zamówieniu chociaż tutaj chyba i tak można zmyśleć ale i tak trzeba ten numer tel podać ale nie mam pewności czy przyjdzie kod qr na e-maila do paczkomatu doradźcie coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 239 Napisano 13 Października 2024 @Maslan Zamawiaj normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maslan 0 Napisano 13 Października 2024 Teraz, Kibic napisał: @Maslan Zamawiaj normalnie No ale strona growweed "weed" w nazwie troche sie cykam jeszcze do paczkomatu nie można tylko kurier na adres Napewno nie gromadzą danych czy coś wpisując fraze grow weed na tym forum w wyszukiwarce to niby dużo ludzi kupuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 13 Października 2024 @Maslan to zamow na słupa albo jedz i osobiście kup co za problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 77 Napisano 13 Października 2024 Zamów na stronie Kaufland.pl , mają boxy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 512 Napisano 13 Października 2024 @Kumpel faktycznie maja XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 77 Napisano 13 Października 2024 @Growerseed to olbrzymia sieć z ogromnym zatowarowaniem, śmiało można zamawiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 183 Napisano 14 Października 2024 Te produkty są legalne wiec nikt tego nie monitoruje od tak, nie popadaj w paranoje na starcie bo ze strachu bedziesz cioł jeszcze zanim urośnie. A i tak najlepszym rozwiazaniem jest pojechać do sklepu i zapłacić gotówką @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 8 Napisano 14 Października 2024 @Maslan. Serio z mojego doświadczenia, zamawiałem growboxy w growbox plna allegro, na olx, i w drugą stronę pozbywałem się wszystkiego na allegro lokalnie i było to już jakiś czas temu i nigdy żadnych nieprzyjemności nie miałem, łącznie z tym że jak sprzedawałem ostatniego growboxa to miałem odbiór osobisty i na luzie. Nasionka brałem z RQS bezpośrednio od nich ze sklepu i innych sklepów nigdy żadnych nieprzyjemności, gdybym miał teraz zacząć od zera to poszukał bym sklepu z najlepszymi cenami i się nie zastanawiał nad tym, jedyne czego się trzymaj to nie chwal się nikomu NIKOMU (dobrze to zrozum) i rób na własny użytek to możesz wtedy spać spokojnie. Pamiętaj NIKOMU nawet najlepszemu kumplowi. Żona może wiedzieć a nawet musi. 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 14 Października 2024 7 minut temu, Tezeusz napisał: Żona może wiedzieć a nawet musi taaa.... moja mnie policją straszy 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 8 Napisano 14 Października 2024 5 minut temu, WBB napisał: taaa.... moja mnie policją straszy 🙂 Ahahahha dobre. Moja czasem tylko marudziła że jak się wchodzi do domu to czuć. Jak by mi takie zastraszanie wprowadziła to bym zmienił na inny model 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,344 Napisano 14 Października 2024 @Tezeusz już dawno bym ją zwolnił tylko gdzie pójdę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 8 Napisano 14 Października 2024 4 minuty temu, WBB napisał: @Tezeusz już dawno bym ją zwolnił tylko gdzie pójdę Ja bym poszedł do lasu 😄 i niech się dzieje co chce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 183 Napisano 14 Października 2024 2 godziny temu, WBB napisał: taaa.... moja mnie policją straszy 🙂 Daj jej zajarać i będziesz ja straszył współudziałem 🙈🙈🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,791 Napisano 14 Października 2024 (edytowane) @WBB prosta sprawa. Prosisz stara zeby pomogła Ci podlewac czy zrobic cokolwiek przy roślinkach. Ona zabiera się do roboty, a Ty cykasz jej foty i w razie czego mowisz że masz dowody na współudział jak wyżej bo samo jaranie to za malo 😅 Edytowane 14 Października 2024 przez Boczelli 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 412 Napisano 14 Października 2024 @Maslan ja zamówiłem i potem 3 miesiące odzyskiwałem pieniądze teraz tylko i wyłącznie producent wchodzi w grę @Tezeusz a co do żony to jak przyjdzie do rozstania to można być pewnym że w akcje zemsty możesz mieć nalot 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tezeusz 8 Napisano 14 Października 2024 @PogromcaBaobabow Na szczęście u mnie na rozstanie nie ma szans, zbyt fajnie nam i zbyt wiele lat minęło, a nawet jakby to ostatniego namiotu pozbyłem się ponad rok temu, a tam gdzie stały dziewczyny teraz stoją rowery 😄 Więc u mnie bezpiecznie 😄 co niezmienia faktu że kusi coś zbroić, ale juz na pewno nie w domu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach