Monako 793 Napisano 11 Października Witam Mam jedną odmianę od Barneys Farm AYAHUASCA PURPLE rośliny mają ok 25 dni coś takiego od dwóch dni są przełączone na 12/12 niepokoi mnie wypływ który jest wysoki 2.8 EC gdzie nic nie dostały od samego początku ale zobaczymy co z tego będzie teraz będę filtrował wodę i dodawał małą dawkę Callmagu Warunki Dzień 24/25 C. RH 47/50 Noc 19/20c. RH 50/54% Później włączę kabel grzewczy żeby był cały czas Mój Sprzęt Lampa MH FCE3000 Ziemia PLAGRON LightMix Nawozy Mineralne od ATAMI Donice docelowe 9L Treningi 2xTopping Wentylator Dwubiegunowy 220/280m3 Filtr węglowy 350m3 Wiatrak z Klipsem 20w Do ogrzania kupiłem sobie kabel grzewczy który służy jako grzejnik i do tego termostat który wl/wył jak uzyska odpowiednią temp i też zbija wilgotność w box 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 11 Października @Monako powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 20 Października Siemanko delikatna aktualizacja Czekamy na pierwsze włoski które pewnie pojawią się jutro bo już widać że im mało brakuje Tepm DZIEN 25C 45/50 RH NOC 19/20C RH 52% 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 2 Listopada Dzień 9 jak pojawiły się pierwsze oznaki kwitnienia Jak narazie nic im jeszcze nie zapodałem oprócz CallMag ale to też delikatne dawki i to co drugie nawet trzecie podlanie 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 2 Listopada @Monako straszny usypiacz z tej ayahuasci. Ale w smaku bardzo dobra. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 3 Listopada @Lady Green oby na mnie inaczej działała bo jak mam od razu spać to słabo 😂😂 ale znów fajna odmiana co do uprawy nie wymaga za dużo ode mnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 3 Listopada @Monako 100% indica, może nie od razu, ale prędzej czy później Cię ulula. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 9 Listopada Dzień 15 Dzisiaj dołożyłem White Widow oby się wiodło 😂😂 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 9 Listopada Bez jajec idzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 9 Listopada @WymiataczMega odpukać ale tak bez jajec obawiam się tego wbite bo to jest od Dasza 😂😂 Tylko że nie katuje ich nawozami nie dostawały jakiś ukorzeniacz itp jedynie Call mag dopiero teraz dałem im małe dawki Grow oraz Bloom CallMag i power buds łączne EC 1.3 w glebie 1.6 EC Ph 5.9 podaje wyższą dawkę ale widać że im dobrze w takim PH skoro nie chcą sobie zwiększyć Też programator czasu dałem przed przedłużacz żeby było minąć problem z lampą że będzie się wl bądź delikatnie świeciło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 10 Listopada @WymiataczMega i niestety znalazłem dwa jaja na jednej i dwa na drugiej już otwarte ale zostawiam je niech jadą do końca może okaże się że będzie ich mało nie wiem czym to jest spowodowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 16 Listopada Dzień 22 Dziaij zerwałem po jednym jajcu z rośliny ale to takie jakieś dziwne i do końca nie stwierdzam że to były jajca ale usunąłem jedną rośliną trochę bardziej jaśnieje pomimo że coś tam dostaje 4 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JarzynaSWDN 384 Napisano 16 Listopada Sprawdź ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 16 Listopada @JarzynaSWDN sprawdzam za każdym razem jak podlewam jaki jest wypływ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 77 Napisano 16 Listopada @Monako Chyba coś z Twoim boxem jest nie tak skoro masz cały czas jakieś jajca. Ta lampa nie zapala Ci się w nocy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano 17 Listopada @swistbuds nie zapala się jest ciemno nie wiem dlaczego wyskakują jajca niemkumam tego jedynie może przez to że usuwam liście wiatrakowe podczas indukcji bądź że fryzjera robię podczas kwitnienia nie wiem bo nawozami ich nie atakuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano Czwartek o 13:09 (edytowane) Dzisiaj znalazłem już pestkę pierwszą w topie wyrwałem ją ale wiecie jaki teraz stan mam że najchętniej bym wyjebal wszystko razem z tym wszystkim co mam jedynie bym zostawił lampę i kupił nowego Growbox wiatraki wentylatory itp bo jestem wkurwiony na max że za każdym razem tak się dzieje Edytowane Czwartek o 13:09 przez Monako 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano Czwartek o 13:30 Słabo 🥲. Musisz coś pozmieniać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 793 Napisano Czwartek o 13:36 @WymiataczMega ale właśnie co bo tutaj jest pytanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano Czwartek o 14:27 @Monako ciężko wyczuć. Zacząłbym od zajebistej dezynfekcji wszystkiego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach