szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym oto panelem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Października 2019 Na jaka powierzchnie chcesz ten panel ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 (edytowane) @CheMsKuN 60x60 Edytowane 13 Października 2019 przez szafonix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Października 2019 Dziwnie niska cena-na stronie mars hydro to kosztuje prawie 260 baksów? może to jest jakiś starszy model? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 @doominik a ten? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Października 2019 Na powierzchnie 60x60 bierz mars hydro 6ooW, w boxie zrobi Ci rozpierdol. Tylko ze ja bym bral mars hydro eco 600W, jest duzo tanszy a praktycznie tak samo dobry. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 @CheMsKuN Spoczi. dasz linka? Ja niezbyt znam stronki gdzie sie da takie panele kupic ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Października 2019 Ja nie mieszkam w Polsce taz ze sporo z allegro zamawiam. Ale na allegro te panele sa mega drogie (ponad 800zl). Ale na Polskim ebay te same panele mars hydro eco 600W kosztuja juz tylko 550zl. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 Ja w nl mieszkam , na holenderskim eBay tez są? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Października 2019 Tak i cena tez sie zgadza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 @CheMsKuN Spoko, thx za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 13 Października 2019 Ej ten panel ma aktywne chlodzenie... nie bedzie za duzo halasu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Października 2019 No problemo. Na wegu 50cm od szczytow jak juz zakwitnal nawet 15-20cm od topow niech sobie panel wisi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Października 2019 Teraz, szafonix napisał: Ej ten panel ma aktywne chlodzenie... nie bedzie za duzo halasu? Ten panel jest bardzo cichutki i nie wydziela duzo ciepla. Wiem o czym mowie, mam dwa takie panele w swoim boxie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Października 2019 @szafonix ja bym zamawiał na stronie producenta. Mars Hydro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Października 2019 Jak od marsa i na box 60/60 to ja bym proponował jedną z tych: Seria reflector TS1000- jak masz dobrą wentylacje a jak możesz wydać troszkę więcej, to może jedną z tych: seria 2 i seria 2 pro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanny 0 Napisano 12 Kwietnia 2020 A jakie chlodzenie proponujesz na 60x60x160 z ts1000? Zauwazylem ze troche on daje temperatury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 12 Kwietnia 2020 Mi na taką powierzchnie gość z Mars Hydro polecał Mars Hydro II 80 Epistar, ponoć nowsza wersja reflektora ale wziąłem bo chciałem pasywne chłodzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanny 0 Napisano 13 Kwietnia 2020 Chodzilo mi o wentylator do boxa na ta lampe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Kwietnia 2020 @Stanny wlot WENTYLATOR KANAŁOWY DOSPEL EURO 2 wylot np. Wentylator kanałowy TURBO 125 DOSPEL 240 m3/h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach