Juras80 273 Napisano 8 Października Mam sytem aeroponics niskiego ciśnienia. Trochę zmodyfikowany przeze mnie kupiony u chinola. Poprzednie pompy były nie wydajne i głośne. Na próbę puściłem system na jednej roślinie i jestem rozczarowany. Nawet w kokosie lepiej szły. Ec mam 0.9 Ph5.8 2ml rhizotonic 1ml advance ph perfect 0.5 calmag od canna Lampa 30 cm od szczytu hinolska ale mam lepsze jeszcze Temp pożywki 20c Od rana leci minuta oprysku co 5 min Poprzednio miałem 5s co 5min Jedni piszą że mają u siebie cykle 15min co 2h lub 15min co godzinę. Jak mówiłem eksperymentuję szukając idealnych warunków. Może ktoś coś doradzi trochę kasy już poszło a nie jest najlepiej. 28.08 trafiła do koszyka ,03.10 pokazał się korzeń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano 8 Października @Juras80 czemu nie jest najlepiej.? Wydaje się ok. Hydro często na poczatku zamula, za to potem zapierdala. Specem nie jestem, ale obserwowowalem kilka upraw. Sam czaje się zeby kiedys sprobowac, ale póki co chęci brak i wydaje się zbyt skomplikowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach