PogromcaBaobabow 329 Napisano 23 godziny temu @Boczelli no tego banana z biotabs @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 23 godziny temu @PogromcaBaobabow to daj 1.5ml na litr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 23 godziny temu @PogromcaBaobabow ile ten auto ma na zdjeciu ktory stoi na stole .W tle zdjęcia okno . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 23 godziny temu @ZM-69 jutro miały mieć 80 dzień 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 23 godziny temu @PogromcaBaobabow Wszystkie auto walisz w łeb dziś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 23 godziny temu @ZM-69 już się susza 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 176 Napisano 23 godziny temu Nie gadaj 🤭😅 ? Jestem ciekaw wyniku końcowego jak.juz masz je po trymie to masz jakiś zarys ile będzie +/- na sucho ? @PogromcaBaobabow Następny projekt ? Pelnosezony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,377 Napisano 23 godziny temu @ZM-69 policji nie było? 🙈 Może list wyślą albo odpuszczą? Ups, pomyliłam tematy. Przepraszam @PogromcaBaobabow 👍🏻 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 23 godziny temu @ZM-69 jeszcze trochę auto zostało myślę że może być 150-200 patrząc na poprzednie @Lady Green ty się nie śmiej mnie też odwiedza bo sąsiadkę głowa bolała po poprzednim suszeniu 😂😂😂 @Boczelli O to chodziło ? Zaśliniłem okienko od strony pokoju żeby światło nie wpadało i zrobię zmianę z 6:00-00:00 na 12:00-00:00 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 20 godzin temu (edytowane) Ale będzie zadymka 😂 jak to pięknie wygląda @Boczelli 14 grudnia przesadzał była kazałeś wstawić 1 tabsa więc dziś jest 12 dzień od tamtego okresu za dwa dni wsadzać jescze jedną czy już wystarczy tylko pk ? Edytowane 20 godzin temu przez PogromcaBaobabow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,618 Napisano 19 godzin temu @PogromcaBaobabow ja bym tabsa juz nie dawal. Jedynie pk w malych dawkach na poczatek 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 329 Napisano 2 godziny temu Poprawione przed 18 jeszcze poprawię zęby już dziś boxa po tym nie otwierać ten magnez i pk opryskiem tylko czy podawać w ziemi następnym razem ? @Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach