PogromcaBaobabow 277 Napisano wczoraj o 14:33 @Boczelli to te niższe zostawić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano 23 godziny temu (edytowane) @PogromcaBaobabow no ja bym zrobił topping tylko na tych największych, nie wiem jak to tam dokladnie wyglada. Zobrazuj sobie to tak że po toppingu z jednego szczytu robia Ci się dwa lub cztery Edytowane 23 godziny temu przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 135 Napisano 23 godziny temu @PogromcaBaobabow 3 zdjecie od gory to według Ciebie będzie dalej kwitnąć I puchnąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano 22 godziny temu @ZM-69 raczej tak zależy od tego czy fryzjer im nie zaszkodził i czy ich nie zahamowałem ale powinny trochę chociaż to różnie jest ostatnio goryl był w miejscu a lemo miała topy wielkości pięści 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 135 Napisano 18 godzin temu U mnie liście bardziej pożółkły co robić ludzie o dobrym sercu i wiedzy Pomocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano 3 godziny temu @Boczelli jak jutro będę wycinał to tylko od szczytu czy niżej ? To odcinam gdzie nożyczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano 3 godziny temu (edytowane) @PogromcaBaobabow mozesz wyzej lub nizej jak zaznaczyłem. Ja bym cial nizej, chociaz nie widzę dokladnie jak ona tam wyglada? Edytowane 3 godziny temu przez Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano 3 godziny temu @Boczelli postaram się zrobić lepsze zdjęcie później jak będę w domu albo przed cięciem jutro muszę pomyśleć jak to przesadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach