WBB 2,207 Napisano 6 Grudnia W całości bo inaczej to upierdzielisz korzenie... 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano 6 Grudnia @WBB a jaka jest pewność że to sezon albo np sie nie zatrzymała całkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,207 Napisano 6 Grudnia @PogromcaBaobabow nie miałem takiego przypadku ale czytałem o takich.... Nie wiem nawet czy jest możliwość takiego zatrzymania automata.... myślę, że nie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Piątek o 20:36 Jak ta jedna jest pięknie posypana się napatrzeć nie mogę 😍 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Niedziela o 13:52 @ZM-69 specjalnie dla ciebie jak będziesz miał dylemat czy ciąć @Boczelli kiedy przesadzic ten sezon moge to zrobic jak reszta bedzie miala harvest czy bedzie za pozno ?? 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano Niedziela o 14:37 @PogromcaBaobabow ja bym przesadził troche wczesniej, ze 2-3 tyg przed harvestem automatow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Niedziela o 15:12 @Boczelli dobra to jutro trzeba to zrobić przyniose donice tą ziemię i ogarnę jedną tabletka i podlać tą mieszanką co jest w instrukcji na początek i 5 tydzień ta ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZM-69 135 Napisano Niedziela o 15:34 @PogromcaBaobabow Łooooo Panie !!! Nie ma pierdolenia 🫣😃👌😁 Widzę że @Boczelli chyba na każdej Fr pomaga każdemu gość powinien mieć Doktorat zrobiony . A nick na forum Dr. Profes. Boczelli @PogromcaBaobabow 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano Niedziela o 15:43 @PogromcaBaobabow tak jest. Ta mieszanka nie musisz podlewac od razy mozesz za kilka dni 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Poniedziałek o 15:27 @Boczelli a powiedz mi jeszcze proszę jak tak wycinam liście obficie nie zakłócam im fotosyntezy ? W sensie czy normalnie wsystko przebiega czy np nie zmniejsza to plonu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano Poniedziałek o 15:42 @PogromcaBaobabow oczywiście że zakłócasz. Trzeba wiedziec kiedy i ile tych lisci wyciąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Poniedziałek o 15:42 @Boczelli a to jest jakiś złoty środek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano Poniedziałek o 15:57 @PogromcaBaobabow pewnie obserwacja i doświadczenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Poniedziałek o 20:44 @Boczelli powiedz mi jescze bo one miały 2 miesiące wczoraj ile tak + - hattest ? 20 dni ? I kiedy mogę je zacząć lać lodem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,620 Napisano Wtorek o 05:17 (edytowane) @PogromcaBaobabow jesli pytasz ile im zostalo do konca to okolo miesiac sadzac po zdjeciach Edytowane Wtorek o 05:17 przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Wtorek o 06:09 @moonka bo miałem napisać harvest ale oczywiście kochany t9 mnie wspiera 😜😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,620 Napisano Wtorek o 07:35 @PogromcaBaobabow ja to jeszcze chwila i wlacze chyba pismo odreczne z wylaczeniem wszelkich slownikow. Paluchy mam za wielkie do klawiatury a dodatkowo slownik czasami "blysnie" i wychodza kwiatki😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PogromcaBaobabow 277 Napisano Wtorek o 07:37 @moonka powiedz mi tak 2 tyg przed ścinka mogę lodem podlać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,542 Napisano Wtorek o 08:37 @PogromcaBaobabow co Ty zes się znowu za mądrości naczytał z tym lodem? Chcesz zeby się wybarwiły? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,620 Napisano Wtorek o 09:09 @Boczelli jak bym widzial siebie przy pierwszym grow...😅 lod lecial przez ponad tydzien a nic to nie dalo😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach